Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KHK İLE İHRAÇ LİSTESİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER...

701 sayılı KHK ile pek çok kamu kurumundan binlerce kişi ihraç edildi. İhraç listesinde dikkat çeken isimler bulunuyor. İşte o isimler...

KHK İLE İHRAÇ LİSTESİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER...

Yayımlanan son OHAL KHK´sı ile 4 vali yardımcısı, 4 kaymakam ve onlarca emniyet müdürü görevlerinden ihraç edildi. KHK ile kamudan ihraç edilenler arasında dikkat çeken isimler bulunuyor.

KHK ile ihraç edilenler listesinde dikkat çeken isimlerden biri Emniyet Müdürü Celal Yılmaz. Kamuoyu Yılmaz´ı 2015 yılında İstanbul´un Küçükçekmece ilçesinde trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü öldürmesiyle tanımıştı. Emniyet Müdürü Yılmaz, 701 sayılı KHK ile kamudan ihraç edildi.

OHAL kapsamında yeni bir KHK yayımlandı

Bir başka dikkat çeken isim ise Yüzbaşı Burak Akın... Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler´in eski koruması Akın, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbeciler tarafından vurulmuştu. Ancak daha sonra FETÖ üyesi olduğunu belirten Yüzbaşı Akın itirafçı olarak etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istemişti. Akın, son Kanun Hükmünde Kararname ile TSK ile ilişiği kesildi.

 

Trabzon´da Maçka´da Eren Bülbül´ün şehit edildiği dönemde Maçka İlçesi Jandarma Komutanı iken gözaltına alınan Teğmen Zabit Zengin de KHK ile ihraç edilenler arasında.

Yozgat´ta görev yapan Vali Yardımcısı Duran Eryılmaz, Erzincan´da görev yapan Vali Yardımcısı Kamil Aksoy, Karabük´te görev yapan Vali Yardımcısı Sabri Uzun ve Erzincan´da görev yapan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz da son yayımlanan 701 sayılı KHK ile ihraç listesinde yer aldı.

KHK ile ihraç listesinde 4 kaymakam da var. Ahmet İhsan Çiğil, Erol Korkmaz, İbrahim Halil Şivgan ve Mehmet Yaşar Yeşiltaş kamudan ihraç edildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER