Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye´yi suçlu ilan etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Devleti iyi yönetecek adamın diline hakim olması lazım" diyerek, Avrupa´nın ırkçı tutumunu görmezden geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye´yi suçlu ilan etti

Aydın´ın Buharkent ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kahvehaneye uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra parti otobüsünden vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Hollanda ve Almanya´nın ırkçı tutumlarının ardından Avrupa Birliği ile yaşadığımız siyasi krizde Türkiye´yi suçlu bulduğunu açıkladı.

"Şimdi yurt dışındaki işçilerin tamamı diken üstünde, tamamı. Hepsi merak ediyor ´acaba bizi Türkiye´ye geri gönderecekler mi?´ Ne için, bakın sevgili kardeşlerim, diline hakim olamayan devleti iyi yönetemez, devleti iyi yönetecek adamın diline hakim olması lazım. Konuştuğu lafın nereye gittiğini bilmesi lazım" diyen Kılıçdaroğlu, Avrupa´nın ırkçı tutumunu görmezden gelerek Türkiye´nin hatalı olduğunu ima etti.

Denizli´den Aydın´a geldiğini anımsatan Kılıçdaroğlu, oradaki iş dünyasının Avrupa Birliği ile sorun yaşanması halinde malları nereye satacakları noktasında endişe yaşadıklarını söyledi. 

 

 

-Haber 10



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER