Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI DERNEĞİ ANKARA’DA BAZI TEMASLARDA BULUNDU

Gönüllü Kuruluşlar yönetimi Ankara'da bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI DERNEĞİ ANKARA’DA BAZI  TEMASLARDA BULUNDU

Gönüllü Kuruluşlar yönetimi Ankara'da bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu.

 Başkan Ahmet Taş, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Karakaş, M. Soner Beşparmak ve üye Fazıl Demirkol’dan oluşan ekip ilk ziyaretini Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne yaptı.

 Vakıflar meclisi üyesi Ahmet Özer'e Nezaket ziyaretinde bulunan ekip, Kayseri'deki bazı vakıfların hukuki problemlerin çözümü için görüşmelerde bulundu.

 Gönüllü Kuruluşlar heyetinin ikinci ziyaret yeri Diyanet Sen Genel Merkezi oldu. Diyanet-sen genel başkan yardımcılığına seçilen Kayseri şube başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu’na Hayırlı olsun ziyaretinde bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca diyanet-sen genel başkanlığa seçilen Ali Yıldız’ ziyarette bulunarak Hayırlı olsun dileklerini bildirdi.

Gönüllü Kuruluşlar ekibinin üçüncü Durağı Mehmet Akif İnan Vakfı oldu. Vakıf başkanlığına yeni atanan Hıdır Yıldırım'a hayırlı olsun dilekleri bildirildi, vakfın amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler alındı.

Ekip dördüncü ziyaretini Kayseri SGK İl Müdürü iken Ankara SGK İl Müdürlüğü'ne atanan Hacı Ali Hasgül’e yaptı. Çok samimi ve içten bir karşılama ile yapılan ziyarette Hayırlı olsun dilekleri iletildi, başarı dilekleri bildirildi.

Gönüllü Kuruluşlar  ekibinin beşinci Durağı Memur Sen Genel Merkezi idi. Bem-Bir-Sen Genel Merkezi ziyaret edildi. Başkan Yardımcıları ile görüşmeler yapıldı. Ankara ziyaretinde son ziyaret Yeni Akit Medya Grubu merkeziydi. Başkan yardımcısı Mustafa  Şaşmaztürk ile samimi ortamda geçen ziyarette, çaylar içildi, ülke meseleleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gönüllü Kuruluşlar  Başkanı Ahmet Taş, Ankara'ya yapılan seyahatte Nezaket ziyareti ve tebriklerin yanında, sivil kurumların problemlerinin çözümü konusunda da görüşmeler yaptıklarını, her ziyaret yerinde gösterilen ilgi ve bilgilenmeden memnun kaldıklarını dile getirdi. Ziyaretin hayra vesile olmasını diledi

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER