Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI YENİ YERİNDE

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları basın bürüsundan yapılan açıklamada,, kuruluş, bundan böyle yeni yerinde, faaliyetine devam edecek...

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI YENİ YERİNDE

Konu ile ilgili haber metni...

Gönüllü Kuruluşlar yeni yerinde

30 yılı aşkın bir sivil toplum birlikteliği olan Kayseri Gönüllü kültür kuruluşları Derneği Kayseri Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı.

 Yeni hizmet binasının açılışı sebebiyle kurallara uygun olarak düzenlenen kahvaltı ve açılış programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kahvaltı  ve açılış programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk Melikgazi belediye başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri il müftü yardımcısı Dursun Sarı, Kocasinan müftüsü Halil Uzun, İl Sağlık Müdürü Doç Dr. Ramazan Benli, Tarım İl Müdürü Mustafa Şahin, Kayseri Şeker Fabrikaları yönetim kurulu başkanı Hüseyin Akay, Lokantacılar Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Aydemir, Kesob Başkanı Mustafa Alan, AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Emrah Karayel ve çok sayıda sivil toplum temsilcisi ile Erciyes Kadın Platformu üyeleri katıldılar.

Toplantıda bir konuşma yapan Kayseri gönüllü kültür kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş Kayseri'de ve Türkiye'de hükümetler ve belediyeler ile yapılan hizmetler ve yapılamayan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Azerbaycan Ermenistan arasında Karabağ'da devam eden Savaş Karadeniz ve Akdeniz'de doğalgaz arama çalışmaları ile dünyada insanlığa karşı yapılan dini ayrımcılık hakkında bilgiler veren Taş 30 yıldır Kayseri'de faaliyet gösteren gönüllü kültür kuruluşları toplumun ortak aklı ve vicdanı olarak insanımıza hizmet etme gayreti içinde olduğunu dile getirdi. Toplantıda Melikgazi belediye başkanı Dr Mustafa Palancıoğlu, Kayseri şeker yönetimi kurulu başkanı Hüseyin Akay ve Erciyes Kadın Platformu başkanı Dr Necla Ceren birer selamlama konuşması yaparak gönüllü kuruluş çalışmalarında başarılar dilediler.davet için teşekkür ettiler. Melikgazi belediye başkanı Dr Mustafa Palancıoğlu geleceğimizi tehdit eden uyuşturucu  kullanımı ve boşanma ve ailelerin dağılması olaylarına dikkat çekip sivil kurumların bu konuda çalışma yapması talebi, dikkatle ve beğeni ile karşılandı sunuculuğunu Gültepe Köşk Cami imamı Mikail Yıldız'ın yaptığı program Köşk Kışla Camii imamı Ramazan Uyan Kur'an tilavetinde bulundu. Yemek duasını da Kocasinan müftüsü Halil Uzun yaptı. Kahvaltının ardından Setenönü Mahallesi'ndeki gönüllü kültür kuruluşları Derneği hizmet binasının açılışına geçildi. Burada kısa bir konuşma yapan Duayen sivil toplumcu Kesob Başkanı Mustafa Alan sivil kurumların her zaman devletin ve milletin hizmetinde olduğunu bildirerek Hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kayseri il müftü yardımcısı Dursun Sarı’nın yaptığı dua ve kurdele kesimi ile dualar eşliğinde gönüllü kültür kuruluşları Derneği'nin yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Kurdele kesimi sırasında teşekkür konuşması yapan Başkan Ahmet Taş yeni mekanın tüm kurumlarının hizmetinde olacağını söyledi. Gönüllü kuruluşlara destek veren tüm kesimlere ve katılımcılara teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. Açılıştan sonra hizmet binasını gezen davetliler güzel hizmetler temennilerinde dile getirdiler. Bir kısım misafirler milletvekili İsmail Emrah Karayel ile bir müddet görüşerek problemlerini aktardılar.

Gönüllü Kültür Kuruluşları Basın Bürosu

​​​​​​Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları'nın açılışında yapılan kurdela kesim anı...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER