Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYAPA SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU ŞAKİR DİCLEHAN

Şakir Kurtulmuş´un sunumuyla gerçekleşecek söyleşide Diclehan, Sezai Karakoç´un gözüyle Necip Fazıl´ kitabı çevresinde Sezai Karakoç´un Üstad Necip Fazıl´la ilişkilerini anlatacak.

KAYAPA SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU ŞAKİR DİCLEHAN

Kayapa kültür edebiyat söyleşilerinin bu hafta konuğu Şakir Diclehan. Sezai Karakoç hakkında ilk inceleme eserini yazan Diclehan , yakın zamanda  ?Sanat ve Düşünce Dünyasında Sezai Karakoç´ başlıklı kitabın genişletilmiş baskısını yayımladı. Sezai Karakoç´la ilgili hem ilk hem de en kapsamlı çalışma olarak dikkat çeken eser, Karakoç´un sanat ve fikir dünyasını  anlamaya yönelik önemli katkı sağlıyor.

Çeşitli üniversitelerde, liselerde ve sivil toplum kuruluşlarında  Sezai Karakoç ve Diriliş Düşüncesi başlıklı seminerler veren  Şakir Diclehan geçtiğimiz aylarda iki güzel kitap daha yayınladı. Birisi Mona Roza şiiri ile ilgili ?Mona Roza´dan Leyla ile Mecnun´a´  diğeri de ?Sezai Karakoç´un Gözüyle Necip Fazıl Kısakürek´ adlı eser.  

Şakir Kurtulmuş´un sunumuyla gerçekleşecek söyleşide  Diclehan, Sezai Karakoç´un gözüyle Necip Fazıl´ kitabı çevresinde  Sezai Karakoç´un  Üstad Necip Fazıl´la ilişkilerini anlatacak.

Kayapa kültür sanat kafede gerçekleşen daha önce Uğur Canpolat, Abdüssamed Altuntaş ve Sadık Yalsızuçanlar, Selma Medeni ,  Nilüfer Z. Aktaş, Sinan Özyurt, ve  Ayşe Şener´in katıldığı  söyleşiler her hafta cumartesi günleri saat 17-18 arasında yapılıyor. Şakir Diclehan´ın  konuk olacağı söyleşi  16.mart cumartesi günü Kayapa´nın Üsküdar´daki yerinde gerçekleşecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER