Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kayapa Söyleşilerinin Konuğu: İhsan Işık

Kayapa kültür edebiyat söyleşilerinin bu hafta konuğu İhsan Işık. Bugüne kadar onbinlerce şair, yazar ve kültür adamının hayatı, eserleri hakkında biyografiler yazan, bunları ansiklopediler halinde kültür hayatımıza kazandıran bir isim İhsan Işık.

Kayapa Söyleşilerinin Konuğu: İhsan Işık

Şakir Kurtulmuş´un sunumuyla gerçekleşecek söyleşide  ?Biyografiden Ansiklopediye´ konu başlığı etrafında konuşacak olan Işık, tamamı 35 cilt olan ansiklopediler ve tüm biyografik bilgilerin de yüklü olduğu biyografya.com sitesinin de kurucusu ve halen yöneticisi. 30 bin civarında ismin biyografisine yer verilen site oldukça zengin bir içerikte. Şiir, deneme inceleme, monografi, biyografi dalında da kitapları bulunan İhsan Işık ansiklopedi ve biyografi sitesinin faaliyetlerine devam etmekte.

Kayapa kültür sanat kafede daha önce gerçekleşen  Uğur Canpolat, Abdüssamed Altuntaş ve Sadık Yalsızuçanlar´ın katıldığı  söyleşiler her hafta cumartesi günleri saat 17-18 arasında yapılıyor. İhsan Işık´ın konuk olacağı söyleşi 2 Şubat Cumartesi günü Kayapa´nın Üsküdar´daki yerinde gerçekleşecek.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER