Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kayapa Kültür-Edebiyat Söyleşilerinin Konukları; Nilüfer Z. Aktaş ve Selma Medeni!

Şair Şakir Kurtulmuşun sunumuyla gerçekleşen Kayapa kültür-edebiyat söyleşilerinin bu hafta iki konuğu bulunmakta. Üsküdar´da Kayapa Kafede cumartesi günü gerçekleşecek olan programa tüm okurlar davetlidir.

Kayapa Kültür-Edebiyat Söyleşilerinin Konukları; Nilüfer Z. Aktaş ve Selma Medeni!

Kayapa kültür edebiyat söyleşilerinin bu hafta iki konuğu var; Nilüfer Z. Aktaş ve Selma Medeni. İlk programda Nilüfer  Aktaş saat 17´de "şiir ve çocuk kitapları" etrafında konuşacak. Malatya´da ikamet eden, aynı zamanda eğitimci olan Aktaş, Üsküdar kitap fuarı için İstanbul´da bulunuyor. Fuarda kitaplarını imzalayıp, söyleşilere katılacak olan Aktaş, Kayapa söyleşilerinde bu hafta bizim de misafirimiz olacak ve çocuk kitapları üzerine konuşacak.  

İkinci söyleşimizin konuğu Selma Medeni hocamız. Bitlis´te ikamet eden  Medeni de bir program vesilesi ile İstanbul´da bulunuyor. Bu süre içersinde Kayapa´daki söyleşi  sırasında İstanbul´daki dostları ile de buluşma imkanı olacak. Selma Medeni saat 18´de başlayacak söyleşide ´Tasavvuf ve Şefaat´ konu başlığı etrafında konuşacak.  

/resimler/2019-2/8/1100282991322.jpg

Şakir Kurtulmuş´un sunumuyla gerçekleşecek  her iki söyleşi de birbiri ardına devam edecek.

Kayapa kültür sanat kafede gerçekleşen, daha önce Uğur Canpolat, Abdüssamed Altuntaş ve Sadık Yalsızuçanlar´ın katıldığı  söyleşiler her hafta cumartesi günleri saat 17-18 arasında yapılıyor. Bu hafta ikinci söyleşimiz 18-19 arasında gerçekleşecek. Nilüfer Z. Aktaş ve Selma Medeni´nin  konuk olacağı söyleşiler 09. Şubat Cumartesi günü Kayapa´nın Üsküdar´daki yerinde gerçekleşecek.

/resimler/2019-2/8/1140103506509.jpg



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER