Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYAPA KÜLTÜR EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ BAŞLIYOR

Kayapa kahve kültür sanat edebiyat söyleşileri başlıyor. Geçen yıl Abbara Kahvede Şakir Kurtulmuş´un yürüttüğü etkinlikler bu yıl yeni bir mekanda yeniden başlıyor.

KAYAPA KÜLTÜR EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ BAŞLIYOR

Kayapa kahve kültür sanat edebiyat söyleşileri başlıyor. Geçen yıl Abbara Kahvede Şakir Kurtulmuş´un yürüttüğü etkinlikler bu yıl yeni bir mekanda yeniden başlıyor. Üsküdar Kayapa kahvede başlayacak etkinliklerde şair, yazar ve kültür adamları konuk edilecek. Söyleşilere katılacak konuklarla en son yayınlanan kitabı çevresinde ya da önceden belirlenen bir konu etrafında konuşulacak.

Geçen yıl Abbara Kahvede yıl boyu süren etkinliklerde aralarında Nazif Gürdoğan, Atasoy Müftüoğlu, Nurullah Genç, Nurettin Durman, Şeref Akbaba, Mustafa Uçurum, Osman Koca, Serdar Kacır, Mustafa Özçelik, Adem Turan, Mürsel Sönmez , Selvigül Şahin, Nilüfer Aktaş gibi pek çok şair ve yazarın konuk edildiği söyleşiler ilgi ile izlendi.

Yeni yılın ilk cumartesi günü başlayacak ilk etkinlikte Şakir Kurtulmuş´un konuğu Uğur Canbolat olacak. Canbolat´ın yayınlanmış eserleri Geldim Ama Yoktun, Hikayeler Hep Yarım ve Psikoloji Konuşmaları.. Çeşitli televizyonlarda program yapım ve sunuculuğu yapan Canbolat yayınlanmış eserlerinde  kendine has uslübuyla dikkati çekmekte. Kültürel etkinliklerde ortaya koyduğu sohbet kültüründen yola çıkarak, Uğur Canbulat´la söyleşi ?muhabbet dediğin karşı karşıdır´ başlıklı konu çevresinde gerçekleşecek.

İlki 05 ocak cumartesi günü Kayapa kahvede  başlayacak olan etkinlikler her hafta 17.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

/resimler/2018-12/31/1928356455018.jpg



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER