Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KATAR BASINI: SUUDİ BAŞSAVCI´NIN ZİYARETİ HAYAL KIRIKLIĞI

Katar basını, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Türkiye´ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el-Ma´cib´in ziyaretini "hayal kırıklığı" olarak nitelendirdi.

KATAR BASINI: SUUDİ BAŞSAVCI´NIN ZİYARETİ HAYAL KIRIKLIĞI

01.11.2018 Perşembe

Katar´daki gazeteler, Washington Post yazarı Kaşıkçı´nın öldürülmesiyle ilgili incelemelerde bulunmak ve görüşmeler yapmak üzere Türkiye´ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Ma´cib´in ziyaretine geniş yer ayırdı. 

Eş-Şark gazetesinde yer alan haberde, "Suudi Başsavcı´yla yapılan görüşmeler, somut bir netice vermedi, dünyayı hayal kırıklığına uğrattı." ifadesine yer verildi.

Ankara´nın, Kaşıkçı´nın cep telefonu ve cinayet anına ilişkin ses kayıtlarını vermeyi reddettiğini yazan gazete, alaycı bir üslupla, Suudi Arabistan Başsavcısı´nın, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili ses kayıtları yerine "kuru yemişlerle" ülkesine döndüğünü kaydetti.

Arab gazetesi de Başsavcı Ma´cib´in ziyaretinin, Veliaht Prens Muhammed bin Selman´ı korumak amaçlı olduğunu yazdı.

Gazete, Başsavcı´nın Kaşıkçı´nın öldürülmesiyle ilgili soruşturma çerçevesinde Türkiye´yi ziyaret ettiğini, ancak kuru yemiş ve tatlılarla ülkesine döndüğünü belirtti.

Raye gazetesi de Suudi Başsavcı´nın İstanbul ziyaretinin, Kaşıkçı soruşturmasına yeni bir şey getirmediğini vurguladı.

Kaşıkçı´nın öldürülmesiyle ilgili incelemelerde bulunmak ve görüşmeler yapmak üzere Türkiye´ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el-Ma´cib dün ülkesine dönmüştü.  



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER