Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kassam Tugayları komutanı Dayf´tan Müslümanlara mesaj

İzzeddin El-Kassam Tugayları Genel Komutanı Muhammed Dayf, İsrail´in hezimete uğratılmasının ardından mesaj yayınladı.

Kassam Tugayları komutanı Dayf´tan Müslümanlara mesaj

İslamî Direniş Hareketi Hamas´ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları Genel Komutanı Muhammed Dayf, son günlerde Gazze´nin güneyinde yer alan Han Yunus şehrinin doğusunda ve sınır bölgesinde işgal güçleriyle direniş güçleri arasında meydana gelen iki günlük şiddetli çatışmaların ardından mesaj yayınladı.

Hamas´ın Gazze´deki lideri Yahya Es-Sinvar dün akşam yaptığı açıklamada, Kassam Tugayları Genel Komutanı Muhammed Dayf´ın kendisinden, Han Yunus halkına özel selamını iletmesini istediğini söyledi.

Han Yunus´ta şehit olan Kassam Tugayları mücahitlerinin anısına düzenlenen törene katılan Es-Sinvar ?Dayf size her yeni çatışmanın Allah´ın Yahudilerle ilgili son vaadine iyice yaklaştığımızı gösterdiğini söyledi? dedi.

Es-Sinvar konuşmasında komutan Dayf´ın üçüncü bir mesaj daha ilettiğini belirterek ?son çatışmayla düşmana ?Artırırsanız biz de artırırız´ mesajını verdik. İşgalci yeni bir saldırı düzenlerse biz de bunun alanını genişletir, önce Aşdod, ardından Bi´ri Saba ve daha sonra Tel Aviv´i vururuz dedi? ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER