Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KASSAM TUGAYLARI İKİ YENİ FÜZEYİ HİZMETE SOKTUĞUNU DUYURDU

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)´ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları dün akşam Gazze´de kalabalık bir kitlenin katılımıyla geçen sene yaşanan Yenilmiş Ekin Savaşıyla ilgili yapılan anıtı açtı. Anıtta, Kassam´ın savaşta vurduğu işgalcinin en güçlü

KASSAM TUGAYLARI İKİ YENİ FÜZEYİ HİZMETE SOKTUĞUNU DUYURDU

KASSAM TUGAYLARI İKİ YENİ FÜZEYİ HİZMETE SOKTUĞUNU DUYURDU

 

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)´ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları dün akşam Gazze´de kalabalık bir kitlenin katılımıyla geçen sene yaşanan Yenilmiş Ekin Savaşıyla ilgili yapılan anıtı açtı. Anıtta, Kassam´ın savaşta vurduğu işgalcinin en güçlü tankı olarak bilinen Merkava tankın maketi yer alıyor.

Anıtın açılışına çok sayıda Hamas lideri, Kassam Tugayları sözcüsü, komutanları, mücahitleri ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

Etkinlikte konuşan Kassam sözcüsü Ebu Ubeyde, düşmanı Gazze´ye yönelik yeni bir aptallığa girişmemesi konusunda uyararak, iki yeni füzeyi hizmete soktuklarını belirtti ve ?Siyonist düşmanın Yenilmiş Ekin Savaşında gördüğü karşılık yeni bir savaşta göreceği karşılık karşısında gayet mütevazı kalacaktır? dedi.

Savaşta ve savaştan sonra Kassam Tugayları ile Filistin direnişinin her gün yeni kazanımlara imza attığını, sahadaki oyunun kurallarını değiştirdiğini, engelleri kaldırdığını, korkulara son verdiğini, düşmana daha önce kabul etmediği konuları kabul ettirdiğini belirten Ebu Ubeyde, Filistin halkıyla Filistin direnişinin bu halkı kuşatanların yüzüne karşı bir gün patlayacağını, bu halka ambargo uygulayanların halkın direnişini ve direnişi kucaklayışını artık anlayıp ders çıkarmaları gerektiğini ifade etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER