Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAŞIKÇI´NIN CESEDİ HALIYA SARILARAK ÇIKARILDI

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı´nın İstanbul´daki başkonsolosluk binasında öldürülmesinin yankıları sürüyor. Kaşıkçı´nın başına gelenleri en ince ayrıntısına kadar aydınlatan Türk güvenlik güçleri cesedin bulunması için de sona yaklaştı. Edinilen bilgiye gör

KAŞIKÇI´NIN CESEDİ HALIYA SARILARAK ÇIKARILDI

21.10.2018 Pazar

İstanbul´daki başkonsolosluk binasına girdikten sonra bir daha içeriden çıkamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı´nın başına neler geldiği en ince ayrıntısına kadar aydınlatılıyor.

İlk günden bu yana oldukça hassas bir şekilde çalışan ve olayın tüm bilinmezlerini başarılı bir şekilde açıklığa kavuşturan Türk güvenlik güçlerinin yakın zamanda Kaşıkçı´nın bedenine ulaşacağı kaydediliyor.

Cansız bedeni halıya sarılarak çıkarıldı

Kaşıkçı´nın içeri girdikten sonra yaşadıklarını an be an bilen Türk istihbaratı, Suudi infaz timinin olayı nasıl gerçekleştirdiğine ve sonrasına yaşananlara ilişkin de çok önemli detaylara ulaştı. Reuters´a konuşan bir Türk yetkili o anda yaşananlara ilişkin farklı detaylar verdi.

Kaşıkçı´nın cansız bedeni valizler ya da bavullarla değil halıya sarılarak başkonsolosluk binasından çıkartıldı.

Kameralara görüntü vermek için Sultanahmet´te tur attı

  • Türk güvenlik güçlerinin olaydan haberdar olduğunu anlayan Suudi infaz timi, Kaşıkçı´nın cansız bedeninden bir şekilde kurtulduktan sonra yeni bir plan daha geliştirdi.
  • Buna göre, infaz timinde yer alan bir isim, Kaşıkçı´nın konsolosluğa geldiği sırada üzerinde bulunan kıyafetleri giydi ve Konsolosluk arka kapısından çıkarak Sultanahmet Meydanı´na doğru gitti.
  • Türk güvenlik güçlerine göre Suudi ekip bu yolla, Kaşıkçı´nın hemen her noktasında güvenlik kamerası ve MOBESE olan Sultanahmet´te olduğu izlenimi uyandırmak istedi.

Yalova ve Belgrad Ormanı´nda arama yapılıyor

Suudi gazeteci Kaşıkçı´nın cansız bedeninin bulunması için Belgrad Ormanı ve Yalova´daki bir çiftlikte aramalar yapıldığı biliniyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER