Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Allah´a güvenip, O´na dayananlar için üzüntü yoktur."

Ahmet Çamurluoğlu: Bugün işgalci Siyonistlere ve Emperyalist Amerika´ya diyoruz ki Hayber´i iyi hatırlayın! Kudüs´ün Fatihi Hz. Ömer´i unutmayın ve Selahaddin´i? 600 yıl dünyaya hükmeden Osmanlıyı unutmayın! Bizler onların torunlarıyız.

Kardeşlerim ve bacılarım! Üzüntülü ve öfkeli olduğunuzu görüyorum. Allah´a güvenip, O´na dayananlar için üzüntü yoktur. Kadir-i Mutlak olan, Kahhar olan ve Azizu-l Zuntikam olan O´dur.

????? ????????? ???????? ???????? ??????? ????? ????????????? ??????????? ?????????? ??????????????? ?????? ?????????? ????? ??????????? ????????????? ???????????? ??????? ??????? ??????????

?Rabbimiz Allah´tır dedikten sonra istikamet üzere olanlara melekler derler ki: ?Korkmayın ve mahzun da olmayın. Sevinin! Çünkü siz cennetle müjdeleniyorsunuz.? (Fussilet-30)

?Üzülmeyin! Gevşemeyin! Eğer inanıyorsanız, üstün gelecek olan sizlersiniz.? (Al-i İmran-139)

Tarih şahittir ki bizler hep adaletten ve hakikatten yana olanlarız. Zulmetmedik, zulme boyun eğmedik. Bugün işgalci Siyonistlere ve Emperyalist Amerika´ya diyoruz ki Hayber´i iyi hatırlayın! Kudüs´ün Fatihi Hz. Ömer´i unutmayın ve Selahaddin´i? 600 yıl dünyaya hükmeden Osmanlı´yı unutmayın! Bizler onların torunlarıyız.

Ey Amerika ve ey İsrail! Siz daha 50 yıllık geçmişi olan küçük devletlersiniz. Ama tarihiniz hep zulüm ve kanla yazıldı. Şunu unutmayın; zulüm devam ettikçe karşınıza Şeyh Ahmet Yasin´ler, Fethi Şikaki´ler, Yahya Ayyaş´lar, Rantisi´ler ve daha nice yiğitler çıkacaktır. Ve bizim şehitlerimiz cennete, sizin leşleriniz ise cehenneme girecektir. Biz Kudüs adına attığınız hiçbir adımı kabul etmeyeceğiz. Çünkü Kudüs bizim onurumuzdur. Bütün bir ümmetin kırmızı çizgisidir. Kudüs özgürleşene kadar da mücadelemiz devam edecektir. Sizin anladığınız bir dil var, onu çok iyi biliyoruz.

Dünyayı sevenler elbette bir gün canlarının ve mallarının nasıl yandığını göreceklerdir. İşte o gün geldiğinde nereye kaçacak ve kime sığınacaksınız?

?Hayber hayber ya yahud

Ceyş-i Muhammed sevfe yeud!?

İnsanlar koyun olunca, kurtlar da çoban olmuşlar başlarına. 6 milyarlık sürüyü soy soy, boy boy ayırmışlar. Aralarına sınırlar koymuşlar. Yüksek yüksek, derin derin sınırlar? Dikenli teller, taş duvarlar, mayınlar? Sınırlar içinde sınırlar?

Nemize gerek mal mülk bizim?

Yer bizim, gök bizim!

Hem dünya hem ahiret, ne varsa hepsi bizim.

Varı var eden var da bizim.

Biz birleriz, ikilik bilmeyiz

Peygamberlerdir rehberimiz

Washington değil kıblemiz

Biz koyun değiliz, kurda boyun eğmeyiz

Havva annemiz bizim, Âdem babamız bizim

Tüm yeryüzü ülkemiz bizim

İslam dinimiz, özgürlük yolumuz bizim

4 mevsim gül açar bedenimizde

Biz kefen giymeyiz

Ya Zeynep gibi kalır ya Hüseyin gibi gideriz

Biz Ümmet-i Muhammed´iz!



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz