Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Karamollaoğlu´ndan Süleyman Soylu´ya: Sen kimsin?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, belediye başkan adaylarının baskıyla geri çektirildiği Elmadağ´da miting yaptı.

Karamollaoğlu´ndan Süleyman Soylu´ya: Sen kimsin?

Ankara Elmadağ Belediye Başkan Adayı Nuri Yurdakul, geçtiğimiz günlerde baskıyla adaylıktan çekilmişti.

Elmadağ´da bugün miting yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun tehditvari söylemlerine tepki gösterdi. Karamollaoğlu, Soylu´nun görevden almakla tehdit ettiği konuşmasını hatırlatarak, ?Alırım görevden diyor. Sen kimsin yav! Sen kimsin?? dedi.

"Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz." diyen Karamollaoğlu, "Bu yapılan seçimin mutlaka iktidar üzerinde bir etkisi olacak. Çünkü ülkemiz tam 16,5 yıldır tek zihniyet tarafından yönetiliyor. Eskiden zihniyetti bundan sonra te k kişi tarafından yönetilecek. Sayın Cumhurbaşkanı yönetimin başı değil kendisi. Verdiği kararlar müzakere bile edilemez. Bundan dolayı da ülkemiz yeni bir anlayışla yönetilecek bundan sonra. Aslında çok badireli bir döneme girdik desek hata etmiş olmayız." diye konuştu.

 

"ADAYIMIZ 8 SAAT TUTSAK EDİLDİ"

Karamollaoğlu şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanı "Bu trenden inen bir daha binemez" diyor. Peki nasıl oluyor da bizim Elmadağ Belediye Başkan adayımız zorla bu trene bindirilmeye çalışıyor. Ben anlayamıyorum. Bu ne kadar şaşkın, ne kadar telaşlı olduklarının işareti. Bugün bu baskı altında adaylıktan çekildim diyen kardeşimizin sözlerini dikkatle dinledim. Sayın Cumhurbaşkanının söyledikleri ile hiç bağdaşmıyor. Sayın Cumhurbaşkanı teröre bulaştıkları için onlardan ayrıldı diyor, böyle bir şey yok, böyle bir şey de demedi. Sadece 8 saat evine gönderilmedi. 8 saat tutsak bir durumda kaldı. Ancak sayın Cumhurbaşkanı ile dünkü yapılan mitinge katıldığı zaman kendi evine dönebildi. Böyle bir seçim Türkiye´de 1950´den beri hiç yaşanmadı."

"SEN KİMSİN YAV!?"

"İçişleri Bakanı militan gibi davranıyor" diye konuşmasını sürdüren Karamollaoğlu, "Alırım görevden diyor. Sen kimsin yav! Sen kimsin? Açıkça seçime giderken seçime müdahale etmek sana hangi gururu hangi iftira edeceğin ahlaki değerleri kazandırır yahu? Allah´tan korkmak icap eder. Seçime gidiyoruz. Senin vatandaş üzerinde elinde bulundurduğun yetkiyle baskı kurma yetkin yok! Yapamazsın! Yaparsan suç işliyorsun demektir. Ve yapıyor bunu. Bu millet bunun cevabını vermeli. Biz böyle bir ülkede yaşayamayız. Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz, seçime... Sadece üstelik genel yönetimde de bir tavır almıyoruz. Mahalli seçimleri kimler yönetecek buna karar vereceğiz. Bu söylediğimizin aynısını sayın Cumhurbaşkanı söylemedi mi? Ekonomiyi belediye başkanları düzeltemez dedi. Ekonominin sorumlusu benim dedi. Hay Allah razı olsun Yahu. Biz de senin bunu itiraf etmeni bekliyoruz. 1 yılın sonunda domatese, patatese muhtaç hale geldi. Borç batağındayız." şeklinde konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER