Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Karamollaoğlu´ndan seçime saatler kala Necdet Gökçınar açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı sosyal medya paylaşımında seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzere siyaset yapmadıklarını belirtti.

Karamollaoğlu´ndan seçime saatler kala Necdet Gökçınar açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı Twitter paylaşımında yarın gerçekleştirilecek İstanbul yerel seçimiyle ilgili bir takım hatırlatmalarda ve uyarılarda bulundu. Karamolloğlu kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzere siyaset yapmadıklarını yineledi.

Karamolloğlu, 23 Haziran İstanbul Yerel Seçimine saatler kala sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

SİYASİ ANLAYIŞIMIZ KİMSEYE SEÇİM KAYBETTİRMEK VEYA KAZANDIRMAK DEĞİLDİR

Karamollaoğlu yaptığı paylaşımda Saadet Partisi´nin seçimlere Necdet Gökçınar ile gireceğini hatırlatırken ?Gerek Necdet Bey gerekse teşkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluşturulma çabasına rağmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar. Bu sebeple belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu değildir.? dedi. 

NECDET GÖKÇINAR İLE SEÇİME GİRMEKTEYİZ

Temel Karamollaoğlu´nun yaptığı twitter paylaşımı şöyle:

"Aziz milletimizin bildiği üzere Pazar günü gerçekleştirilecek olan İstanbul seçimlerine adayımız @gokcinarnecdet ile katılacağız. Gerek Necdet Bey gerekse teşkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluşturulma çabasına rağmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar. Bu sebeple belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu değildir. Partimizin köklü geleneği nedeniyle bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de kendi adayımız ile seçime girmekteyiz. İnanıyoruz ki bu tavrımız İstanbul için hayırlara vesile olacaktır."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER