Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU´NDAN ERKEN SEÇİM UYARISI!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, uzun zamandır erken seçim konusuna değinerek, seçimlerin normal tarihinden önce yapılacağına dikkat çekmişti. Devlet Bahçeli´nin bugün yaptığı erken seçim çağrısı, Saadet lideri Karamollaoğlu´nu doğruladı.

KARAMOLLAOĞLU´NDAN ERKEN SEÇİM UYARISI!

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi´ne katılarak önemli mesajlar verdi. Karamollaoğlu açıklamalarında erken seçim tartışmalarına da cevap verdi.

Erken seçim tartışmalarına da değinen Karamollaoğlu, ?Mahalli seçimlere yaklaşık 11 ay kaldı. Genel seçimler bir buçuk sene sonra olacak ama biz seçim havasına girdik. Çünkü erkene alma ihtimalleri var. Sonbaharda seçim olacakmış gibi çalışıyoruz? şeklinde konuştu.

Saadet lideri Karamollaoğlu, OHAL´in 7. kez uzatılması konusunda ise iktidarı geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın söylediği sözleri hatırlatarak uyardı.

"CUMHURBAŞKANI: OHAL İLE ÜLKE YÖNETİLMEZ"

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ?Biz onları uyarmak istiyoruz. İktidarların bazı şeyleri değiştirmeye yetkileri vardır. Bir memlekette 15 Temmuz gibi bir kalkışma olursa olağanüstü hal olması gayet doğaldır. Fakat olağanüstü hal sürecinin uzaması doğru değildir. Bundan 15 sene önce Sayın Cumhurbaşkanı´nın kendisinin ?Olağanüstü hal ile ülke yönetilemez´ sözlerini kendisine hatırlatmak istiyorum. Eğer siz olağanüstü hal durumunu, olağan hale getirirseniz emin olun kurşunu kendi ayağınıza sıkmış olursunuz? diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER