Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Karamollaoğlu´ndan Erdoğan´a: Demiri biz değil, siz soğutun

Karamollaoğlu´ndan Erdoğan´a: Demiri biz değil, siz soğutun

Karamollaoğlu´ndan Erdoğan´a: Demiri biz değil, siz soğutun

Saadet Partisi, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı´nı Başkent Ankara´da gerçekleştirdi. Toplantıda 31 Mart Yerel Seçimleri´nin değerlendirdirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, toplantıda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan´ın seçim sonrası yaptığı "Dönem kızgın demiri soğutma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemi" açıklamasını değerlendirdi.

Karamaollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a seslenerek "Sayın Cumhurbaşkanı biz değil, siz demiri soğutun. Seçim süreci boyunca milleti ikiye bölen sizlersiniz." açıklamasında bulundu.

Saadet lideri Karamollaoğlu şunları kaydetti:,

"Bunun sorumlusu kimin kullandığı dildi? Seçim sürecinde kimni söylemleri Türkiye´yi bu hale getirdi? Bunu hatırlayın. Çok güzel söz demiri soğutalım ancak lafla peynir gemisi yürümez. İnşallah bu sözün gereğini de yerine getirirsiniz"

NASIL OLUR DIŞARIDAN GELEN SOĞAN PATATESE MUHTAÇ OLURUZ?

Seçim sürecinde ülkenin problemleriyle ilgili iktidarı uyardıklarını hatırlatan Karamollaoğlu, ?Ekonomide, sağlıkta, eğitimde her alanda uyardık bu arkadaşları ancak gerekeni yapmadılar. Açık söylüyorum; Yolsuzluk ve israfı ortadan kaldırmadan ekonomiyi düzeltemezsiniz. Çuvalın altı delik çünkü. Öbür taraftan üretim olmadan güçlü ekonomi olamaz. Biz Singapur değiliz, biz Monaco değiliz. Sadece turizmle ayakta kalamayız. Resmi işsizlik 5 milyonu buldu. Gayri resmi işsizlik 8 milyonu buldu. Türkiye patates, soğanı nasıl ithal eder ya? Kendi kendine yeten Türkiye nasıl oldu da dışarıdan gelen soğan ve patatese muhtaç olur? Tarih bunu yazacak? dedi.

 

OKUL AÇAR GİBİ ÜNİVERSİTE AÇIYORLAR

Eğitim sistemi ile ilgili eleştirilerde bulunan Karamollaoğlu, ?Eğitimde ne müfredat belli ne de sınav sistemi. Yüz binlerce öğretmen boşta bekliyor. Öğretmen açığı da var ama alamıyor. Ardahan´da, Iğdır´da Şırnak´ta öğrenci yok ama üniversitesi var. 200´ün üzerinde üniversite var ülkede. Hala okul açar gibi üniversite açılıyor. Böyle bir eğitim sistemi olmaz, olamaz. Allah rızası için artık kendinize gelin? diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER