Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU YEMİN TÖRENİNDE

Saadet lideri Karamollaoğlu´nu TBMM´ye gelişinde Saadet Partili vekiller karşıladı. 24 Haziran´da gerçekleşen seçimlerde Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan´ın yemin törenine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

KARAMOLLAOĞLU YEMİN TÖRENİNDE

TBMM´ye gelişinde Saadet Partili milletvekilleri Prof. Dr. Cihangir İslam ve Abdulkadir Karaduman tarafından karşılanan Karamollaoğlu, daha sonra TBMM Genel Kurul Salonu´nda yer alan locaya geçerek yemin törenini buradan izledi. Karamollaoğlu, akşam saatlerinde Beştepe Külliyesi´nde gerçekleştirilen ?Göreve Başlama Töreni´ne de katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM´de düzenlenen yemin töreni ile akşam saatlerinde Beştepe Külliyesi´nde gerçekleştirilen ?Göreve Başlama Töreni´ne katıldı.

24 Haziran´da gerçekleşen seçimlerde cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan dün TBMM´de yemin ederek görevine başladı. TBMM´de gerçekleşen yemin törenine yabancı misyon şefleriyle birlikte çok sayıda davetli de iştirak etti.

TÖRENİ İZLEYEN TEK ADAY OLDU

Yemin törenine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı. TBMM´ye gelişinde Saadet Partili milletvekilleri Prof. Dr. Cihangir İslam ve Abdulkadir Karaduman tarafından karşılanan Karamollaoğlu, daha sonra TBMM Genel Kurul Salonu´nda yer alan locaya geçerek yemin törenini buradan izledi. Seçim sürecinde cumhurbaşkanı adayları arasında yer alan Karamollaoğlu, TBMM´de düzenlenen yemin törenini izleyen tek aday oldu.

 

GÖREVE BAŞLAMA TÖRENİNE DE İŞTİRAK ETTİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM´deki yemin törenini izledikten sonra Cumhurbaşkanlığı Beştepe Külliyesi´nde akşam saatlerinde düzenlenen ve onlarca devlet başkanının iştirak ettiği ?Göreve Başlama Töreni´ne de katıldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER