Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Karamollaoğlu: Ruh çağırmakla 94 ruhu gelmez

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, iktidar partisinin beka sorunu söylemlerini eleştirdi.

Karamollaoğlu: Ruh çağırmakla 94 ruhu gelmez

Saadet Partisi, seçim işleri, karargâh ve tanıtma başkanlarını Ankara´da topladı. Partinin Balgat´taki Genel Merkezi´nde gerçekleşen buluşmada yaklaşan yerel seçim stratejisi ve tanıtma çalışmaları masaya yatırıldı. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin önemi ve tanıtma başkanlarının vizyonuna dikkat çekti. ?Bu seçimden çok iyi bir netice alacağımızı ümit ediyorum? diyen Karamollaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: ?Kazanma azmiyle girilen bir yarış, bir mücadelede her zaman başarı oranı da artar. Hiçbir zaman, ?Az bir hasarla nasıl atlatırım?´ düşüncesine kapılmadan kazanmak için kolları sıvadık ve yola çıktık. Seçim sadece aidiyet duygusuyla kazanılmıyor. Kazanmak azmi ve duygusu da olacak.?

AKP´NİN 31 Mart seçim beyannamesine de değinen Karamollaoğlu, ?17 yıldır görevdeler ancak 94 ruhundan bahsediyor iktidar partisi. Ruh çağırmakla 94 ruhu gelmez. Bu zihniyet devam ettiği sürece 94 ruhu değil, hiçbir ruh gelmez. Bu zihniyet hiçbir şey yapamaz? dedi.

 

HER İLÇE VE BELDEDE ADAY GÖSTERECEĞİZ

Her ilçe, her beldede seçime gireceklerinin altını tekrar çizen Karamollaoğlu, ?Bundan kesinlikle dönüş yok. Aynı, her yerde kazanmak için seçime giriyoruz. İmkanlarımızın kısıtlı olduğuna bakmadan bu mücadeleden başarılı nasıl çıkarız? Onun yolunu bulmak zorundayız. İnsanlara nasıl dokunuruz? Üzerinde kafa yoracağız. Geçen seçimde çok kıt imkanlarla, hatta imkansızlık içinde kazanmaya azmettiğimiz için bu etkiyi meydana getirdik. Herkes duydu ve etkilendi. Bu parayla pulla olmadı inanmakla oldu? dedi.

24 HAZİRAN´LA ÖNYARGILAR KIRILDI

24 Haziran´la birlikte insanların Saadet Partisi´ne karşı olan önyargılarının kırıldığını hatırlatan Karamollaoğlu, ?Hiç kimse bizim böyle bir sonuç alacağımızı beklemiyordu, aksine çok iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyordu. Ama en önemlisi herkes AK Parti´nin yanlış olduğu ve bizim onlarla aynı olmadığımızı öğrendi. Bizim söylediklerimizin ülkenin kurtuluşu ve kalkınması için önemli olduğuna inandı? diye konuştu.

İKTİDARA SARI KARTI GÖSTERECEĞİZ

İktidar partisinin düşünmediğini söyleyen Karamollaoğlu, şunları kaydetti: ?İstişare etmiyorlar, müzakere etmiyorlar. Düşünmeden konuşmadan memleketin sorunlarını nasıl çözecekler? Çünkü hiçbir eleştiri duymak istemiyorlar, tahammülleri yok. Bu ülkenin beka sorunu yoktur, AK Parti´nin beka sorunu vardır. AK Parti´nin bekası Türkiye´nin bekası değildir. İnsanlarımız bu mahalli seçimlerde iktidar partisine bir sarı kart gösterecek. 4 yıl sonraki cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar ders alınmazsa kırmızı kart da gösterilir.  Vatandaşlarımız Saadet Partisi´ni desteklerse o sarı kartı biz gösterirsek daha etkili olur, yoksa sarı kart istenen etkiyi göstermez.?

BEKA SORUNUNUN SORUMLUSU AK PARTİ´DİR

Türkiye´nin bölgeyi bölüp parçalamak isteyenlerin tehdidi altında olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, ?Bunu kimler yapmak istiyor? ABD ve İsrail yapmak istiyor. Peki, bu projenin eş başkanı kim? Erdoğan´ın kendisi. Bunu kendisi dedi. Ülkenin bir beka sorunu varsa bu sorunun bizzat sorumlusu AK Parti´nin kendisidir. AK Parti´nin pili bitti artık. Onun için beka sorununu gündeme getiriyorlar. Bunun başka bir açıklaması kesinlikle yok? şeklinde konuştu.

RUH ÇAĞIRMAKLA 94 RUHU GELMEZ!

AK Parti´nin 31 Mart yerel seçimleri seçim beyannamesine de değinen Karamollaoğlu, ?17 yıldır görevdeler ancak 94 ruhundan bahsediyor iktidar partisi. Ruh çağırmakla 94 ruhu gelmez. Bu zihniyet devam ettiği sürece 94 ruhu değil, hiçbir ruh gelmez. Bu zihniyet hiçbir şey yapamaz? dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER