Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU: BEN NEDEN DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAYAYIM Kİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Türkiye´nin Meseleleri ve Çözüm Yolları? adlı konferansa katıldı.Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu,

KARAMOLLAOĞLU: BEN NEDEN DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAYAYIM Kİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Türkiye´nin Meseleleri ve Çözüm Yolları? adlı konferansa katıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği konferansa STK, siyasi parti ve iş dünyasından birçok temsilci ve davetli katıldı.

Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, YPG´ye yönelik yapılan sınır ötesi operasyonların siyasi malzeme haline getirilmesini doğru bulmadıklarını belirterek, ?Sınırlarımızda Türkiye´yi tehdit eden bir gelişme varsa, oraya müdahale etmek her ülkenin hakkıdır. Türkiye´nin de hakkıdır. Ancak bunları siyasi malzeme haline getirmek doğru olmaz. Bizim söylediğimiz bundan ibarettir.? dedi.

"BEN NEDEN DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAYAYIM Kİ"

Seçim ittifakları ile ilgili soruyu ise böyle bir konunun konuşulması için erken olduğunu kaydederek şu cevabı verdi: ?Şimdiden seçim öncesi neyin ittifakıdır bu. Biz şu anda seçim atmosferine girmedik. Yani dere gelmemiş, paçaları sıvazlıyorsunuz. Ben neden dereyi görmeden paçaları sıvayayım ki. Zamanı gelince onların da cevabı verilir.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER