Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU: 24 HAZİRAN´DAKİ SİYASETİMİZİN GERİ DÖNÜŞÜNÜ YERELDE GÖRECEĞİZ

GİK toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD ile Türkiye arasında yaşanan kriz ile ilgili hükümetin arkasında olduklarını yenileyerek, hükümetin durumla ilgili net bir yol haritası çizmesi gerektiğini belirtti. Yerel seç

KARAMOLLAOĞLU: 24 HAZİRAN´DAKİ SİYASETİMİZİN GERİ DÖNÜŞÜNÜ YERELDE GÖRECEĞİZ

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi, Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı´nı yoğun bir tempo ile gerçekleştirdi. Başta iç ve dış gündemin önemli başlıklarının konuşulduğu toplantıda, Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili de yol haritası üzerinde duruldu. Karamollaoğlu, çalkantılı süreçlerden geçen ekonomi ile ilgili ise, ?İsrafın, yolsuzluğun, tüketimin, plansız yatırımların derhal önüne geçilmeli. Kendi öz kaynaklarımız ile üretime dayanan bir ekonomi anlayışına geçilmeli? diye konuştu

NET BİR YOL ÇİZİLMELİ

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD ile Türkiye arasında yaşanan kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan bu krizde hükümetin arkasında olduklarını belirten Karamollaoğlu, ?Ancak hükümet ve Sayın Cumhurbaşkanı da yaşanan durum ile ilgili net bir yol haritası çizmelidir? dedi.

 

 

 

MEVCUT EKONOMİK ANLAYIŞTAN VAZGEÇMELİ

Çalkantılı süreçlerden geçen ekonomi ile ilgili de konuşan Karamollaoğlu, şunları kaydetti: ?İsrafın, yolsuzluğun, tüketimin, plansız yatırımların derhal önüne geçilmeli. Kendi öz kaynaklarımız ile üretime dayanan, sanayicinin, çiftçinin, üreticinin desteklendiği bir ekonomi anlayışına geçilmeli. Bunun dışında bir anlayış ekonomimize nefes aldıramaz.?

SAADET´TE YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Önlerinde bir yerel seçim süreci olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, parti olarak bu sürece en iyi şekilde hazırlanmak için kolları sıvadıklarını belirterek, ?Yerel seçimler ile ilgili yol haritamızı çizip çalışmalarımıza başlayacağız. 24 Haziran sürecinde ortaya koyduğumuz ve toplum kesimleri tarafından kabul gören siyaset tavrımızın geri dönüşünü yerel seçimlerde göreceğiz? ifadelerini kullandı. Genel Başkan Karamollaoğlu, teşkilatlara, seçimlere hazırlık ile aday belirleme çalışması yapmalarını istedi. Karamollaoğlu, partililerden ayrıca teşkilatlarda üye sayısını artırmalarını, bu kapsamda gençlere ağırlık vermelerini istedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER