Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Karaduman: İktidar uyuşturucuya karşı neden çaresiz!

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, 16 yılda uyuşturucudan ölen gençleri sordu.

Karaduman: İktidar uyuşturucuya karşı neden çaresiz!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, uyuşturucuya bağlı olarak 2002 yılından bu yana hayatını kaybeden gençleri ve alınacak tedbirleri TBMM gündemine taşıdı. 

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu´na Türkiye´nin kanayan yarası haline gelen ve tek başına güçlü hükümetlerin bile son yıllarda çaresiz kaldığı genç nesillerin uyuşturucu madde sorununu sordu. Uyuşturucuya bağlı olarak 2002 yılından bu yana hayatını kaybeden gençleri ve alınacak tedbirleri TBMM gündemine taşıyan Karaduman, gençleri uyuşturucu maddelerden korumaya yönelik olarak bakanlığın yürütülmekte olan faaliyet ve projelerini ve son 16 yılda aramızdan kaç gencimizin ayrıldığını sordu.  

KARADUMAN GENÇLERLE BULUŞTU

Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ayrıca, partisinin Konya İl Gençlik Kolları tarafından düzenlendiği ?Konya Gençliği Vekiline Soruyor? isimli etkinliğe katıldı. Beylerbeyi Konağı´nda düzenlenen etkinlikte gençler, Milletvekili Karaduman ile sohbet etme ve soru sorma imkânı buldu. Programa Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Esat Ergener´in yanı sıra çok sayıda genç katıldı. 

 

SORUNLAR SİYASETLE ÇÖZÜLÜR

?Konya Gençliği Vekiline Soruyor? adlı etkinlikte konuşan Karaduman; ?Siyaset yapıyoruz, çünkü Türkiye´de ve dünyadaki sorunların siyaset mekanizmasından kaynaklandığı düşüncesindeyiz. Ülkemizin içindeki sıkıntıların siyasetle bu hale geldiğini düşünüyoruz. Çözüm de siyaset mekanizması ile olacaktır. Biz Saadet Partisi olarak yaptığımız çalışmalarla iyinin, doğrunun, faydalının ve adil olanın hâkim olması için çalışıyoruz? diye konuştu.

REFERANS OLMADAN TEMİZLİK İŞÇİSİ DAHİ ALINMIYOR

Türkiye´de popülizmin had safhada yaşandığını dile getiren Karaduman, ?15 Temmuz hadisesini yaşadık. Bu hadiseyi yapan yapı bazı şeyler üzerinden var olmuştu. Kamu kurumlarında sadece kendilerinden adamları yerleştirdiler. Aynı zihniyet ABD ile işbirliğinden yanaydı. Ekonomide faizci kapitalist nizamdan razıydılar. Kendisi dışındaki Müslümanlara kâfir derken, gayrimüslimlerle beraber olmaktan kaçınmazlardı. Bu bahsettiğimiz şeylerin hangisini AKP iktidarı yapmıyor? İŞKUR´da iktidar partisi referansı olmadan temizlik işçisi bile alınmıyor? ifadelerini kullandı.

?DOĞU TÜRKİSTAN MECLİSİNİN KURULMASINA HÜKÜMET MÜSAADE ETMEDİ?

Doğu Türkistan meselesi konusunda da konuşan Karaduman, ?Doğu Türkistan Millet Meclisi başkanı ile bir araya geldik. Bu meclis Paris´te kurulmuş. ?Neden Türkiye´de kurulmadı?´ diye sordum. Bu ?Meclisin Türkiye´de kurulmasına hükümet müsaade etmedi´ dediler. Ama bugün hükümet biz milliyetçiyiz diyerek mangalda kül bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde Doğu Türkistanlılar gündem oluşturmak için yürüyüşe çıktı, hükümet buna engel oldu. Meclis´te Doğu Türkistan ile ilgili bir önerge verildi, ama hükümet aksi oy vererek geçirmedi. Bununla ilgili Meclis´te ses çıkarmaya çalıştık. Fakat idarecilerden bir tek ses çıkmıyor? şeklinde konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER