Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kanoda hedef altın madalya

Kadınlar Kano Milli Takımı, 2018 Akdeniz Oyunları´nda altın madalya hedefliyor.

Kanoda hedef altın madalya

Brezilya´nın Rio de Janeiro kentinde yapılan 2016 Olimpiyat Oyunları´na Letonya asıllı milli kanocu Lasma Liepa´yı göndermeyi başaran Türkiye Kano Milli Takımı, haziran ayında yapılacak Akdeniz Oyunları´na 7 sporcusuyla Antalya´da hazırlanıyor.

Başantrenör Dragan Plesvic yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren milli takım, 22 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde İspanya´nın Tarragona kentinde yapılacak Akdeniz Oyunları´nda altın madalya kazanma amacında.

"Bütün yarışmalar bizim için bir hedeftir"

Başantrenör Plesvic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya´da 3´ü büyük kadınlar, 4´ü genç erkeklerden 7 milli sporcusuyla kamp yaptığını belirterek, 3 haftalık çalışmanın ardından, bir hafta ara verip yeniden kampa gireceklerini söyledi.

Yaz aylarında Akdeniz Oyunları´nda ve Avrupa Şampiyonası´nda mücadele edeceklerini anımsatan Plesvic, "Bütün yarışmalar bizim için bir hedeftir. Her iki şampiyonada da başarı elde etmek istiyoruz. Ancak bu sene federasyon için Akdeniz Oyunları daha önemli. Akdeniz Oyunları´nda en güzel sonuçları alacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz altın madalya." dedi.

"Lasma, Akdeniz Oyunları´na hazır olacak"

Başantrenör Plesvic, sırtından ameliyat edildikten sonra yeniden çalışmalara başlayan Lasma Liepa´nın zamanla kendisine geleceğini vurguladı.

Lasma´nın antrenmanlarda istekli olduğunu kaydeden Plesvic, "Lasma, Akdeniz Oyunları´na ve Avrupa Şampiyonası´na hazır olacak. Şu andaki durumu ameliyattan sonra çok daha iyi." diye konuştu.

Plesvic, Türkiye´de kano sporunda büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, biraz zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

 


Anahtar Kelimeler: Kanoda hedef altın madalya

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER