Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kadın aktivistlere ay sonuna kadar Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma cezası veren

İşgal Güçleri Hatice Huvays ve Henadi El-Halevani’yi Serbest Bıraktı

Kadın aktivistlere ay sonuna kadar Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma cezası veren

Filistin Enformasyon Merkezi+-
İşgal güçleri bugün (24 Eylül Salı) akşam saatlerinde Kudüslü kadın aktivistler Hatice Huvays ve Henadi El-Halavani’yi ay sonuna kadar Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma cezası vererek serbest bıraktı.

Esirler Enformasyon Ofisi, işgal güçlerinin Kudüslü kadın öğretmenler Hatice Huvays ve Henadi El-Halevani’yi ay sonuna kadar Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırarak serbest bıraktığını ve aynı gün yeniden sorguya gelmelerini istediğini bildirdi.

İşgal güçleri Kudüslü kadın öğretmenler ve aktivistler Hatice Huvays ve Henadi El-Halevani’yi bugün Mescid-i Aksa’nın kapılarından birinin önünde gözaltına aldı.

İşgal polisi, Huvays ve El-Halevani’yi dün Mescid-i Aksa’nın kapısı önünde kısa süre alıkoyup Kudüs’teki işgal rejimi güvenlik merkezlerinden birine giderek işgal istihbaratına ifade vermelerini istemişti.

İşgal güçleri Mescid-i Aksa’da Yahudi yerleşimcilerin baskınlarına karşı nöbet tutan Filistinli erkek ve kadın aktivistlere uzaklaştırma cezaları vererek Mescid-i Aksa’yı baskınlara karşı savunmasız bırakmayı hedefliyor.

 
 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER