Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İYİ PARTİ´NİN KONGRE KARARININ ARDINDAN KORAY AYDIN´DAN İLK AÇIKLAMA

İYİ Parti´nin kongre kararının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın´dan ilk açıklama geldi. Aydın, "Kongreyi bir ay içinde yapacağız" dedi

İYİ PARTİ´NİN KONGRE KARARININ ARDINDAN KORAY AYDIN´DAN İLK AÇIKLAMA

İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Kongre kararının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın´dan ilk açıklama geldi

Koray Aydın, "Cuma gününden beri yapılan toplantının içerisindeyim. 3 temel konuda masalarda 14-15 kişilik gruplar görüşlerini ifade etti. Her masa kendi seçtiklerini bülten haline getirdi. Sunucu eşliğinde hangi konundan ne kadar çok bahsedildiği yüzeysel olarak anlatıldı." dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ: GENEL BAŞKANIMIZ DİĞER PARTİLERE ÖRNEK OLMALIDIR

Sayın Meral Akşener IYİ Partı genel başkanıdır ve önümüzdeki kongreden de genel başkan olarak çıkacaktır. Öte yandan Sayın Akşener´in kongre kararı parti içi demokrasi konusunda diğer partilere örnek olmalıdır.

İYİ PARTİ OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR

Aydın, "Eleştiriler de oldu. Seçimden yeni çıkan partini yüzde 10 ile çıktığını ve devlete karşı, güçlü partiye karşı balşarılı olduğnu beyan eden de oldu. Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular. Aydın, "Genel Başkanımız da bu açıklamalardan sonra uzunca bir konuşma yaptı. 45 gün veya bir ay sonra yapılacak.  Bu aynı zamanda seçimden çıkmış bir partinin yeniden hamle yapma yorulan unsurlarına karşı daha zinde hamleler yapılacaktır.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise "Milletvekillerini dinledi. Bu Türkiye siyasetinde çok alışagelmiş bir şey bu. Program hazırlanır, genel başkan dinlenir burada söz almak herkesin dinlenebileceği bir çalıştay yapıldı. Herkese söz verildi. Başarılı bir çalıştay oldu." dedi.

İYİ PARTİ TÜZÜĞÜ NE DİYOR?

Şartların oluşması halinde, kademe yönetim kurulunun gerekli hazırlıkları yaparak talebin tebliğinden itibaren 45 gün içinde olağanüstü kongreyi toplaması zorunludur.

Olağanüstü toplantının gündemi, toplantıyı talep edenlerce belirlenir. Gündemin neden ibaret olduğu karar veya talep yazısında belirtilir.

Olağanüstü toplantı gündemine başka gündem maddesi eklenemez.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER