Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İYİ PARTİ´DE MERAL AKŞENER KONGRE KARARI ALMIŞTI... EVİNİN ÖNÜNDE GECE NÖBETİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında Afyon´da kampa girmişti. Afyon kampında "olağanüstü seçimli kurultaya gidileceğini ve aday olmayacağını" açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener´in evinin önünde partililer gece nöbeti tuttu.

İYİ PARTİ´DE MERAL AKŞENER KONGRE KARARI ALMIŞTI... EVİNİN ÖNÜNDE GECE NÖBETİ

İYİ Parti´de sular durulmuyor. Afyon´da Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında partinin kurmayları ile haftasonu kamp yapıldı. Afyon kampının kapanışında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Olağanüstü seçimli kurultaya gidileceğini ve aday olmayacağını" açıkladı.

Akşener daha sonra sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden konu ile ilgili "Parti tüzüğümüzün şahsıma tanıdığı yetki çerçevesinde seçimli kurultay kararı almış bulunuyorum. Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum." mesajını paylaşmıştı.

Bu karar üzerine partililer Genel Başkan Akşener´in Üsküdar´daki evinin önünde gece nöbeti tuttular. İYİ Partililer, ´Yapılacak kongrede Meral Akşener´in yeniden aday olacağını açıklayana kadar evin önünden ayrılmayacaklarını´ belirtti.

"KARARINI GERİ ALINCAYA KADAR BURADA BEKLEYECEĞİZ"

İYİ Parti ilçe başkanları burada Meral Akşener´e desteklerini açıklarken bir partili, "Genel başkanımızın bugün yapmış olduğu açıklamalardan sonra İYİ Parti´ye mensuplar, partimizin teşkilatları, bize oy verenler, ilçe başkanlarımız olarak ablamızın evinin önünde bekliyoruz. Ablamız buraya gelecek. Ablamızın iradesi ne yönde olursa biz de orada olacağız. Türkiye´nin umudu olan genel başkanımızın bizi bırakmayacağına inanıyoruz. Ablamız gelene kadar ayrılmayacağız. Nöbet tutacağız. Türkiye´yi aydınlık günlere çıkaracak Meral Akşener´in yanında ve arkasında duracağız. Ablamız kararını geri alıncaya kadar burada bekleyeceğiz" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER