Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İyi Parti Adaylarının Belli Olması İle İlgili Partiden Resmi Açıklama Gelmedi

İYİ Parti´de belediye başkanlığı adaylığı iddiası konusunda Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı´dan geldi. Muğla Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen Saatcı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, adaylık konusundaki iddiaların şu an için gerçeğ

İyi Parti Adaylarının Belli Olması İle İlgili Partiden Resmi Açıklama Gelmedi

Siyasi partilerinde yerel seçimlere yönelik hazırlıkları tüm hızıyla sürerken İyi Parti´nin bazı büyükşehir adaylarının belli olduğu iddia edildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti´nin büyükşehir belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklandığı listeyi, "Bahse konu arkadaşlarımız her göreve layıktır lakin bizim böyle bir kararımız ve açıklamamız yoktur" şeklinde yalanladı.

İYİ PARTİ´NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU!

NTV´nin aktardığına göre, parti İstanbul´da Ümit Özdağ´ı, İzmir´de Şengül Hablemitoğlu, Adana´da İsmail Koncuk, Antalya´da Hasan Subaşı, Muğla´da Behçet Saatcı ve Balıkesir´de İsmail Ok´u aday göstereceği öne sürüldü

İsimler arasında Ankara´nın yer almaması ise dikkat çekti. 

Öte yandan isimlerle ilgili partiden resmi bir açıklama henüz gelmedi.

 

BEHÇET SAATCI: GERÇEĞİ YANSITMIYOR

İYİ Parti´de belediye başkanlığı adaylığı iddiası konusunda Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı´dan geldi. Muğla Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen Saatcı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, adaylık konusundaki iddiaların şu an için gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Saatcı, açıklamada şu ifadeleri kullandı:

?Şahsımın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili ulusal medyada yer alan son dakika haberleri, şuan için gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamıyla provokasyona ve ajitasyona yöneliktir. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından konuyla ilgili resmi açıklama yapılacaktır.?

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI LİSTEYİ DOĞRULAMADI

Bu açıklamadan dakikalar sonra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da yaptığı açıklamayla listeyi doğrulamadı. Dervişoğlu, ?Bazı yayın organlarında İYİ Partinin İstanbul, İzmir, Muğla ve Adana´da Büyükşehir adaylarını açıkladığına dair haberler yayınlanmaktadır. Bahse konu arkadaşlarımız her göreve layıktır lakin bizim böyle bir kararımız ve açıklamamız yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.? ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER