Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSTİFALAR HAKKINDA KONUŞTU.. BİZİM NEZDİMİZDE HİÇBİR ANLAMI OLMAZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar’da konuştu. Partideki istifaları değerlendirdi.

İSTİFALAR HAKKINDA KONUŞTU.. BİZİM NEZDİMİZDE HİÇBİR ANLAMI OLMAZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar’da konuştu. Partideki istifaları değerlendiren Özhaseki, şunları söyledi:

“İstifa edenlere dikkat edin ya aday olmak istemiş ve partimize dilekçesini vermiş, kapılarda yatmış kişiler ya da millet ile gönül bağını kestiği için milletin dışladığı, kendilerine yer bulamamış insanlar. Onlar çıkıp bu tür sözleri söylediklerinde, bizim yanımızda ve nezdimizde hiçbir anlamı olmaz. Biz milletin bağrından çıkan bir partiyiz.

2001 yılında başladığımızda büyük bir ihtiyacı gördük ve milletin derdine derman olduk, öyle çıktık. Yıllardır yaptığımız mücadeleyi bütün millet biliyor. Belediyelerde başarımız da ortada Allah’a çok şükür. Bu anlamda her seçimden ders almak lazım. Her seçimde seçmenin ne dediğine biraz daha dikkat etmek lazım. Bunu da Sayın Cumhurbaşkanımız her fırsatta dile getiriyor. O yüzden biz kendimizin ne olduğunu çok şükür iyi biliyoruz.”

Yeni parti kurma çalışmaları hakkında “Kendileri bilirler. Yüzlerce açık parti var. Bir de onlar kursunlar çok lazımsa.” diyen Özhaseki, kabine değişikliğiyle ilgili de “Onları bilemeyiz. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın takdirinde olan işler. Dışarıdan isteniyor, diye de bir şey yapılmaz. Eğer gerçekten bir ihtiyaç varsa onu cumhurbaşkanımız görür, ekip görür, istişare heyetindeki arkadaşlarımız görür ve ona göre tavır alınır.” dedi.

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER