Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İşte gerçek onur yürüyüşü! LGBT'ye karşı binlerce aile sesini yükseltti

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun çağrısı ile 150 STK’nın destek verdiği 'Büyük Aile Buluşması'nda binlerce aile Saraçhane Parkı’nda bir araya geldi.

İşte gerçek onur yürüyüşü! LGBT

Yaklaşık 150 sivil toplum kuruluşu ve binlerce aile, "Aile ve neslimizi tahrip planlarına sessiz kalma- çocuklarımızı korumak için yürüyoruz" sloganıyla LGBT dayatmalarına karşı Fatih'te bulunan Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun çağrısı ile 150 STK’nın destek verdiği 'Büyük Aile Buluşması'nda binlerce aile Saraçhane Parkı’nda bir araya geldi. Kadın-erkek, 7'den 77'ye tek yürek olan vatandaşlar, 'Aileyi, çocukları, gençleri ideolojik bombardımandan koruyacağız.' dedi

Küresel bir çeteye dönüşen LGBT lobisinin dayatmasına 'dur' demek için yola çıkan aileler, yürüyüşe çocuklarıyla katılım gösterdi.

"Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganıyla düzenlene mitinge yoğun katılım sağlandı.

"LGBT AHLAK TERÖRÜDÜR"

Yürüyüşte vatandaşlar çeşitli pankartlarla LGBT dayatmasına tepki gösterdi. O pankartlarda, "Aileye savaş açanlara geçit vermeyeceğiz", "İnsanlık ve çocuklar için LGBT dayatmasına dur de", "Cinsiyetsiz toplum projesine dur de", "Aile hedefte başını çevirme", "LGBT kirli elini çocuklarımızın üzerinden çek" ifadeleri yer aldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER