Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSTANPOL´ün Türkiye´de kutuplaşma raporuna bakış: İlk defa, Cumhur İttifakı ve muhalefet arasındaki yüzde 51-49 dengesi tersine dönebilir

?Lider değişikleri Türkiye´de her zaman kayda değer bir değişim yaratabilir?

İSTANPOL´ün Türkiye´de kutuplaşma raporuna bakış: İlk defa, Cumhur İttifakı ve muhalefet arasındaki yüzde 51-49 dengesi tersine dönebilir

İSTANPOL Araştırma Enstitüsü, Türkiye´de siyasi kutuplaşmanın vardığı noktayı analiz eden raporunu geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştı.

Raporda, ülkedeki ?siyasi kutuplar arasında geçişkenliğin neredeyse donduğu´na vurgu yapıldı. Toplumun her iki ucundaki insanların da gündeminde ?ekonomi´ye dair sorunlar olduğunun altını çizen araştırma, bu iki siyasi ucun Türkiye´nin karşı karşıya olduğu meselelerin sebeplerine ve çözümlerine dair mutabakat sağlayamadığını da gösteriyordu.

?Siyasi iktidar bu kutuplaşmanın sadece kullanıcısı değil, aynı zamanda başat üreticisi?

Raporun koordinatörlüğünü de üstlenen İSTANPOL yöneticileri Edgar Şar ve Seren Selvin Korkmaz, T24´ün araştırmanın bulgularından, seçim sürecinde hem iktidarın hem de muhalefetin kullandığı dile; dünyadaki yeni siyasi rüzgarlardan, Türkiye için değişimin yerelden başlayıp başlayamayacağına varan sorularını, elektronik posta üzerinden yanıtladı.

Yazının devamını okumak için...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER