Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İstanbul'da şiddetli yağış hayatı felç etti

İstanbul'da aniden bastıran şiddetli yağmur, su baskınlarına neden oldu.

İstanbul

Meteoroloji, İstanbul Valiliği ve AKOM'un uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen sağanak kentin birçok bölgesinde etkili oldu.

Üsküdar'da sağanak nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Harem Sahil Yolu sağanak nedeniyle göle döndü. Su birikintileri nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanırken görevlilerin müdahalesiyle biriken sel suları yarım saat içinde çekildi.

Sağanak nedeniyle Sarıyer Ayazağa Cendere Caddesi'nde ise araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Su seviyesinin yükselmesiyle kimi araçlar geri dönmek zorunda kalırken kimi araçlar ise yollarına devam etti.

hn

FATİH'TE EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Yağışın etkili olduğu bölgelerden biri olan Fatih'te de çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Yollarda oluşan su birikintileri de sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı.

PENDİK'TE ARABALARI GÖTÜRDÜ

Pendik'te yoğun yağmur nedeniyle Esenyalı Mahallesi'nde park halindeki bir araç suda sürüklenerek başka bir araca çarptı. Başka bir aracın da yoğun yağış nedeniyle yolda oluşan çöküntüye düştüğü görüldü.

Sürüklenen aracı çarptığı araç sahibi, “Çok şiddetli yağmur yağdı. Burada arabalar kaydı, park halindekilere vurdu. Rögar kapakları kalktı. Yukarıdan geldi araç. Selden dolayı geldi vurdu arabaya” dedi.



Anahtar Kelimeler: İstanbul' şiddetli yağış hayatı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER