Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF 2018: SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi olan AUZEF 2018 sınav giriş belgeleri yayınlandı. İstanbul Üniversitesi´nin resmi internet sitesine erişim sağlayarak sınav giriş belgenizi alabilirsiniz.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF 2018: SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, bireylere İstanbul Üniversitesi eğitim kalitesi standartlarında mezun olma şansı sunuyor. Bireyler AUZEF ayrıcalığıyla mezun olduklarında örgün eğitim alan öğrencilerle aynı diplomaya sahip olabiliyorlar. 

AUZEF sınav belgeleri bugün İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi otomasyonunda yayınlandı. Sınava girecek olan adaylar kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodu seçeneklerini doldurarak sisteme giriş yapabilir, sınav belgelerinin çıktısını alabilirler. 

auzehf.jpg?

İÜ açık öğretim programına kayıtlı olan adaylar, sınav merkezlerini 9 farklı şehirden tercih edebiliyorlar. Bu şehirler Adana, Antalya, Ankara, Dİyarbakır, İstanbul (Anadolu/Avrupa), İzmir, Samsun ve Van´dan oluşuyor. 

AUZEF 2018 sınav tarihi 21-22 Nisan olarak belirlenmiş durumda. Adayların sınav giriş belgelerine erişim sağlayarak çıktı almaları önemli. Sınav giriş salonunda öğrenci kartı ve sınav giriş belgesinin yanı sıra nüfuz cüzdanınız da gerekli olabilir. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER