Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İstanbul hazır: 94 ruhunu 50 yıldır üzerimizde taşıyoruz

94 ruhunu taşıyanlar 50 yıldır burada. 50 yıldır bu ruhu üzerimizde taşıyoruz.

İstanbul hazır: 94 ruhunu 50 yıldır üzerimizde taşıyoruz

94 ruhunu taşıyanlar 50 yıldır burada. 50 yıldır bu ruhu üzerimizde taşıyoruz. Dört kez partisi kapatılmasına rağmen, tüm zorluklara rağmen eğilmeden, bükülmeden dimdik ayakta. 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Bostancı Kültür Merkezi´nde İstanbul´un cepsiz ceketli belediye başkan adayları için tanıtım programı düzenledi. 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi´nin İstanbul ve ilçe adayları halka takdim edilirken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı da açıklandı. Karamollaoğlu, ?İnanıyorum ki İstanbul´a en güzel hizmetler Necdet Gökçınar kardeşlerimizle gelecektir? dedi. Programa Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Yazıcı, Birol Aydın, Mesut Doğan, Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Nagehan Asiltürk, AGD İstanbul Şube Başkanı Yunus Genç, Saadet Partisi´nin 39 ilçe başkanları ve  belediye başkan adayları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Bostancı Kültür Merkezi´nde aday tanıtım programı düzenledi. Yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşen programda, Saadet Partisi´nin İstanbul ve ilçe adayları halka takdim edilirken Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayını da açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saadet Partisi GİK Üyesi Necdet Gökçınar oldu.

Karamollaoğlu, ?Biz bu insanları uyandırmadık. 16 yıldır uyandırmak için elimizden geleni yaptık uyanmadılar ama şimdi vatandaş yavaş yavaş uyanma sinyalleri verdi. Bu uyanışlar yarın bir sel haline gelecek. İktidarın korkusu da budur. Bizim kapımız açık, biz davetçiyiz, herkese kapımızı açtık. Şimdi 94 ruhu diyorlar, ne güzel. Bu aslında bir itiraftır. 94 ruhunu taşıyanlar buradayken, sen 94 ruhunu nerede arıyorsun? 94 ruhunu taşıyanların partisi 4 defa kapatıldı ama biz yılmadık? ifadelerini kullandı.

"MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİN ÜSTÜNE CEPSİZ CEKET"

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, İstanbul´u yönetmenin zorluğuna değinerek, ?Bu aziz şehir, bu güzel şehir İstanbul´u yönetmek her yiğidin kârı değildir? dedi.

Gökçınar, ?İstanbul´u yönetmeye talip olmak, ateşten gömlek giymektir. Ve o gömlek birilerine birkaç beden büyük gelmiş olmalı ki, gömlekleri çıkardılar. Şimdi biz bu ateşten gömleği giyerken diyoruz ki, bu gömleğin üstüne ancak cepsiz ceket giyilir. Bu gömleği giyenler ancak ceketinin cepsiz olmasını kabul edenlerdir. Sizler işte 31 Mart´ta, Millî Görüş gömleğinin üstüne, cepsiz ceketini giyen dürüst başkanları seçerek dürüst yönetimi iş başına getireceksiniz? şeklinde konuştu.

EKONOMİMİZ İMDAT SİNYALLERİ VERİYOR

Karamollaoğlu,bugüne kadar herkesi tatmin eden, ses getiren, insanların kulak vermesini sağlayan en ciddi kampanyayı yürüttüklerini anlattı.  Karamollaoğlu, birçok ülkenin Türkiye´nin topraklarında ve devletin üzerinde gözü olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ?Kendi menfaatleri için bizi değerlendirmek istiyorlar. Maalesef çeşitli vesilelerle geçmişte de başarılı oldular, bugün de başarılı oldular. Hangi sebeple? Zayıf iktidarlar ve aynı zamanda iktidarların uyguladığı yanlış politikalar sebebiyle. Şimdi ne haldeyiz? Ekonomimiz imdat sinyalleri veriyor. 1 trilyonun üzerinde borcumuz var. İşsizlik yüzde 11´i çoktan geçmiş 4 milyona dayanmış. Dış ticaret açığımız sürekli büyüyor. Dışarıya muhtacız. Enflasyon aldı başını gidiyor? dedi.

?94 RUHUNU TAŞIYANLARIN PARTİSİ 4 DEFA KAPATILDI?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümeti eleştirerek, ?Memleketin 95 yıllık sanayi birikimini satan bu hükümet, şimdi çareyi bakkal dükkanı açmakta buluyor. Sen onca fabrikayı satacaksın, yerine AVM dikeceksin, sonra da gelip suçu bakkalda, manavda arayacaksın. Biz bu insanları uyandıramadık. 16 yıldır uyandırmak için elimizden geleni yaptık uyanmadılar ama şimdi vatandaş yavaş yavaş uyanma sinyalleri verdi. Bu uyanışlar yarın bir sel haline gelecek. İktidarın korkusu da budur. Bizim kapımız açık, biz davetçiyiz, herkese kapımızı açtık. Şimdi 94 ruhu diyorlar, ne güzel. Bu aslında bir itiraftır. 94 ruhunu taşıyanlar buradayken, sen 94 ruhunu nerede arıyorsun? 94 ruhunu taşıyanların partisi 4 defa kapatıldı ama biz yılmadık? ifadelerini kullandı.

İSTANBUL İŞ BİLMEYENLERİN ELİNDE HAYATLAR SÖNDÜREN BİR ŞEHİR OLDU

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim ise, İstanbulluların sorunlarına işaret ederek, ?Bugün İstanbul bir eli kombide, bir eli battaniyede, gelecek doğalgaz faturasını düşünen annelerin şehri olmuştur. Bugün İstanbul, metrobüslerde nefes alacak bir yer arayanların şehri olmuştur. Bugün İstanbul, su faturasından korkup musluğu kısık açan ailelerin şehri olmuştur. Bugün İstanbul, köprülerin altına sığınmış, evsizlerin, sokak çocuklarının şehri olmuştur. Bugün İstanbul, kentsel dönüşüm adı altında yerinden yurdundan edilenlerin şehri olmuştur. İstanbul´un kaderi bu değil, ne yazık ki İstanbul iş bilmeyenlerin ellerinde hayatlar söndüren bir şehir olmuştur? ifadelerini kullandı.

HER İLDE, HER İLÇEDE, HER  BELDEDE SEÇİME GİREN TEK PARTİYİZ

Parti olarak tüm topluma seslendiklerini aktaran Karamollaoğlu, ?Geçen sefer attığımız adımdan dolayı Türkiye´de bir barış ortamı doğdu. İnsanlar bizimle konuşabileceklerini, bizim gibi düşünmeseler bile dertlerini bize açabileceklerini, çözüm arayabileceklerini gördüler. Herkese el uzatıyoruz, herkesin gönlüne dokunmaya çalışıyoruz. Herkesin derdiyle dertlenmeyi vazife biliyoruz.? ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Bizi başkalarıyla ittifak kurmakla itham edenler şunu bilsin; Türkiye´deki bin 399 belediyenin hepsinde seçime giden tek partiyiz. Hiçbir parti bu seçimlere bu şekilde giremiyor. Her ilde, her ilçede, her beldede biz seçime giriyoruz. İstanbul´u da biz alacağız. Bu azimle, bu aşkla, bu şevkle çalışacağız. Ancak dışlamayacağız, yanlışlık yapan insanları sadece uyarmaya çalışacağız, ikaz edeceğiz ama biz her insana dokunacağız, her eli sıkacağız.?

?16 YILDIR HER ŞEYİMİZİ ALDINIZ, BİR GÖNLÜMÜZ KALDI?

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı da yaptığı konuşmada Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın bir sözünü hatırlatarak, ?Hocamız, ?Her seçim önemlidir ama önümüzdeki seçim çok daha önemlidir´ derdi. Bu sözü şöyle izah edeyim, her nefes önemlidir ama bir sonraki nefes çok daha önemlidir. Bu doğrultuda 31 Mart yerel seçimlerinin önemi daha büyüktür. Tüm dünya şehirlerinin kapısı olan İstanbul´un da kapısını biz Milli Görüşçüler olarak en güzel şekilde tutmalıyız. Birileri şimdi gönül belediyeciliği diyerek yola çıkıyorlar. Ben buradan söylemek istiyorum, 16 yıldır her şeyimizi aldınız, bir gönlümüz kaldı, onu da size kaptırmayacağız? dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER