Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSTANBUL 2. GELENEKSEL MALATYA TANITIM GÜNLERİ BUGÜN BAŞLADI

MADEF (Malatya Dernekler Federasyonu) tarafından hazırlanan, ikincisi gerçekleştirilecek olan Malatya tanıtım günleri 10.10.2018 tarihinde (bugün) Yeni Kapı´da gerçekleştirilecektir.

İSTANBUL 2. GELENEKSEL MALATYA TANITIM GÜNLERİ BUGÜN BAŞLADI

İstanbul 2. Malataya Tanıtım Günleri 11 Ekim Perşembe, saat 16.00´da (Resmi Açılış) Yeni Kapı´da başlayacaktır. 

Büyükşehirlerde gerçekleştirilen kültürel etkinliklerin başında il tanıtım günleri gelir. Kendi ilinin yemeğini, geleneğini, kültürel mirasını medya aracılığıyla tanıtmak ve birçok hemşehri ile etkileşim içinde bulunmak için iyi bir fırsattır. 

Derneklerin ve federasyonların iş başında olduğu bu tanıtım günlerine, genç nesli dahil etmek, genç nesle kendi kültürel kodlarını aşılamak ve bunun ekonomik getirisini de gözönünde bulundurmak açısından yararlı sonuçları vardır.

Türkiye´nin her bir şehri için bu faaliyetlerden bahsetmek mümkündür. İstanbul gibi göç alan ve kendi memleketinin getirilerinden kopmamış bireyler bu etkinliklerden memnun ayrılır. Malataya tanıtım günleri de bunlardan biridir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliği´nin ortaklaşa hazırladığı bu etkinlik tüm İstanbulluları beklemektedir. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER