Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSRAİL'İN İŞGALİNE SURİYE HALKI DİRENİYOR

Bölge halkı İsrail’in işgaline karşı direniyor. İsrail güçlerine karşı barikat kuran Dürziler ile Siyonist askerler zaman zaman karşı karşıya geliyor.

İSRAİL

İşgalci İsrail, Golan Tepeleri’nden sonra Suriye’de yeni bir işgal planını devreye soktu. Mayın temizleme adı altında yürütülen operasyonda, Golan Tepeleri’ne en yakın yerleşim alanı olan ve Suriye’ye ait Dürzîlerin yaşadığı Majdal Shams kasabası Siyonistler tarafından adım adım işgal ediliyor. Golan Tepeleri’ndeki ve kasabadaki yer altı kaynaklarına göz diken İsrail güçlerine ise bölge halkı direniyor.

SİYONİST ASKERLERE BARİKAT KURDULAR

Suriye’de devam eden iç kaosu fırsat bilen İsrail, Suriye’de yeni bir işgalin düğmesine bastı. İsrail Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Sınırlarda mayın temizleme projesi adı altında 1 yıldır çalışma başlatıldığı ve Golan Tepeleri’ne en yakın yerleşim alanı olan Suriye’ye ait ve Dürzîlerin yaşadığı Majdal Shams kasabasında mayın temizleme işleminin devam ettiği” bilgisi paylaşıldı. İsrail, Suriye sınırında mayın temizlemenin ardından bölgeyi turizm amaçlı kullanacağının ve yeni bir işgalin mesajını verdi.

İşgalci İsrail, Golan tepelerinden sonra Suriye’de yeni bir işgal planını yürütüyor. Siyonist İsrail Devleti Savunma Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruda Suriye sınırında yeni bir işgalin hedeflendiği ortaya çıktı. Mayın temizleme adı altında yürütülen operasyonda, Golan Tepeleri’ne en yakın yerleşim alanı olan ve Suriye’ye ait Dürzîlerin yaşadığı Majdal Shams kasabası Siyonistler tarafından adım adım işgal ediliyor. Golan Tepelerindeki ve kasabadaki yeraltı kaynaklarına göz diken İsrail güçlerine ise bölge halkı direniyor.

BÖLGE HALKI İŞGALE DİRENİYOR

Suriye’de devam eden iç kaosu fırsat bilen İsrail, Suriye’de yeni bir işgalin düğmesine bastı. İsrail Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Sınırlarda mayın temizleme projesi adı altında 1 yıldır çalışma başlatıldığı ve Golan Tepeleri’ne en yakın yerleşim alanı olan Suriye’ye ait ve Dürzîlerin yaşadığı Majdal Shams kasabasında mayın temizleme işleminin devam ettiği” bilgisi paylaşıldı. İsrail, Suriye sınırında mayın temizlemenin ardından bölgeyi turizm amaçlı kullanacağının ve yeni bir işgalin mesajını verdi. Bölge halkı ise İsrail’in işgaline karşı direniyor. İsrail güçlerine karşı barikat kuran Dürziler ile Siyonist askerler zaman zaman karşı karşıya geliyor.

Devamıı >>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER