Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İsrail'e ait bir uçak ilk kez Sudan hava sahasını kullandı

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdulfettah el-Burhan ile Siyonist İsrail rejimi Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun görüşmesi sonrası dikkat çeken bir olay yaşandı.

İsrail

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdulfettah el-Burhan ile Siyonist İsrail rejimi Başbakanı Benjamin Netanyahu 3 Şubat 2020 tarihinde Uganda'da bir görüşme gerçekleştirmişti. Abdulfettah el-Burhan ile Netanyahu'nun görüşmesi uluslararası kamuoyunda geniş yankı uyandırırken görüşme sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Siyonist İsrail rejimi gazetelerinden Yedioth Ahranoth'un haberine göre, İsrail'e ait bir uçak ilk kez Sudan hava sahasını kullandı. İsrail'e ait M-ABGG tipi bir jet uçağı, geçen hafta başında Kongo'nun başkentindeki Kinşasa Uluslararası Havalimanına uçtu. Hafta sonu da aynı uçak Sudan hava sahasından geçerek İsrail işgali altındaki topraklarda yer alan Ben Gurion Uluslararası Havalimanına döndü.

İşgalci İsrail rejimi Başbakanı Netanyahu, Abdulfettah el-Burhan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla "İki ülke arasındaki ilişkileri normalleştirecek iş birliğini başlatma konusunda fikir birliğine vardık." paylaşımında bulunmuştu.



Anahtar Kelimeler: İsrail' Sudan sahasını kullandı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER