Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"İSLAM AHLAKI ANLATILDI"

Anadolu Öğrenci Birliği Trabzon Şubesi, cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ilahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Hasan Ayık´ı konuk etti.

Anadolu Öğrenci Birliği/Trabzon Temsilciliği 03/03/2018 günü İyilik-Der Trabzon Temsilciliği ev sahipliğinde; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Hasan AYIK´ın konuşmacı olarak katıldığı "Hayatın İnşasında İSLAM AHLAKI" üst başlıklı bir konferans düzenledi.
 
İki aşamada yapılan konferans gündüz saat; 14:00´de bayan dinleyicilere akşam saat; 19:00´da da erkeklere yönelik yapıldı. Erkeklere yönelik yapılan sunumun öncesinde katılımcılara çiğ köfte ikram edildi. Programın her iki sunumunda da Prof. Dr. Hasan AYIK, konuşmasında kısaca şunları ifade etti; "İslam ahlakının hayatın her alanında kendisini göstermesi gerekliliiğini, çocuklarımıza erken yaşta ahlak eğitim verilmesinin elzem olduğunu ve bu eğitimi sadece resmi eğitime bırakmakla olmayacağını ailede başlanması ve takip edilmesi gerektiğini ifade ettikten sonra; Müslümanların Kuran´a ve sünnete daha çok sarılması gerektiğini bu minvalde özelikle Allah´ın 99 ismi şerifinin tecellisinde bize emredilen ahlakı iyi öğrenmemiz ve Peygamber efendimizin (s.a.s) güzel ahlakını örnek almamız gerektiğini anlattıktan sonra ise Doğu-Batı arasındaki sosyal ahlakın tahlilini yaparak konuşmasını bitirdi"
 
Program iyi dilek ve temenilerle son buldu...
Biz de Anadolu Öğrenci Birliği Trabzon şubesi olarak programa baştan sona emek veren kız ve erkek öğrenci komisyonlarımıza, katkı ve katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun diyoruz..
 
/resimler/2018-3/5/1140320666310.jpg
 
 
 
 
 
 
/resimler/2018-3/5/1140445666579.jpg
 
 
 
 
/resimler/2018-3/5/1140585823069.jpg


Anahtar Kelimeler: İSLAM AHLAKI ANLATILDI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER