Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İŞGALCİ İSRAİL´DEN İTİRAF: ASKERİMİZ ÖLÜMDEN KORKUYOR

Siyonist israil ve Hamas arasında geçtiğimiz günlerde gerçekleşen görüşmenin yankıları sürerken dikkat çekici bir analiz israilli Maariv gazetesinden geldi.

İŞGALCİ İSRAİL´DEN İTİRAF: ASKERİMİZ ÖLÜMDEN KORKUYOR

israil hükümetinin Hamas ve Gazze ile ilişkilerde beceriksiz ve salakça politikalar izlediğini söyleyen israil´de yayımlanan Maariv gazetesi yazarı Ran Edilist, Binyamin Netanyahu´nun Hamas´a karşı teslim olduğunu iddia etti.

ASKER ÖLMEKTEN KORKUYOR

Edilist, son yazısında, terör devleti israil´de siyasi beceriksizlik olduğunu söyleyerek ´´Bu münasebetle israil kabinesinin son oturumunda özetle ´Asker bütün senaryolara hazırdır´ dendi. Asla ve asla doğru değil. Sadece ´Asker bütün senaryolara hazır değil´ olmakla kalmıyor, aynı zamanda gelişme ve Gazze şeridinde oyunun değişmesi ve gelişmeler sebebiyle ölümden de korkuyor´´ dedi.

CİHAD VARLIĞIMIZI TEHDİT EDİYOR

Hamas´ı artık bütün dünyanın tanıdığını belirten Ran Edilist, ´´Amerikalılar, Birleşmiş Milletler, Hamas´la konuşuyorlar. Ebu Mazin (Mahmud Abbas) aynı şekilde Hamas´la konuşuyor. Hiç biri bir dul israil erkeği için konuşmuyor. Orada bir cihad var ve bu cihad bizim varlığımızı tehdit ediyor. Bir de tabii İranlılar´´ değerlendirmesinde bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER