Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İŞGAL MAHKEMESİNDEN FACEBOOK MESAJINA 12 AY HAPİS

İşgal altındaki Kudüs´te bulunan Siyonist Sulh Ceza Mahkemesi, daha önce tutuklanan ve şu anda zindan bulunan Kudüslü esir Misbah Sabih Ebu Sabih´i (38) facebook üzerinden tahrik edici mesajlar yazma suçlamasıyla 12 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme ce

İŞGAL MAHKEMESİNDEN FACEBOOK MESAJINA 12 AY HAPİS

İŞGAL MAHKEMESİNDEN FACEBOOK MESAJINA 12 AY HAPİS

 

İşgal altındaki Kudüs´te bulunan Siyonist Sulh Ceza Mahkemesi, daha önce tutuklanan ve şu anda zindan bulunan Kudüslü esir Misbah Sabih Ebu Sabih´i (38) facebook üzerinden tahrik edici mesajlar yazma suçlamasıyla 12 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme cep telefonuna da el koydu.

Ebu Sabih, Siyonist işgal zindanlarında bulunan oğlu İzzeddin´in durumunu takip etmek için Sulh Ceza Mahkemesindeyken 12 Ocak 2015 tarihinde tutuklanmıştı.

Ebu Sabih, daha önce Mescidi Aksa´da bulunduğu, işgal askerleriyle Yahudi yerleşimcilere karşı direndiği suçlamasıyla defalarca tutuklanmış eski esirlerdendir. Evli ve beş çocuk babasıdır.

Siyonist işgal mahkemeleri, Filistinlileri cezalandırmak için her yola başvuruyor. Onların tutuklanması için Mescidi Aksa´da bulunmak, Yahudi yerleşimcilerle işgal askerlerinin Mescidi Aksa baskınlarına karşı durmak, tekbir geçirmek, işgal askerlerinin insanlık dışı uygulamalarına ve saldırılarına taşla karşı koymak birer sebeptir. İnternet üzerinden haklarını savunmak, işgal askerlerini, işgal rejimini, Siyonist gaspçıları eleştirmek, yaptıkları insanlık dışı baskıları deşifre etmek de tutuklanmak için birer bahanedir.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER