Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İmamoğlu´nun Sözlerine AK Parti´den Anında Yanıt Geldi: Yavaş Yavaş Açıklamalarını Değiştiriyor

Binali Yıldırım İletişim Ofisi, Ekrem İmamoğlu´nun açıklamalarının ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Sayın İmamoğlu ilk günlerde, ´tek güvendiğim kurum YSK´dır´ demişti. Bugünlerde yavaş yavaş bu açıklamasını değiştiriyor." ifa

İmamoğlu´nun Sözlerine AK Parti´den Anında Yanıt Geldi: Yavaş Yavaş Açıklamalarını Değiştiriyor

Binali Yıldırım İletişim Ofisi, sosyal medya hesabı Twitter´dan resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu´nun YSK ile ilgili "YSK´ya son aldığı kararla ilgili teşekkür ediyorum. Artık süreyi uzatmayın insanların canını sıkmayın. Türkiye tarihinde bu kadar anlamsız yere tartışmayla ülkenin meşgul edildiği bir başka seçim yoktur.´´ sözlerine yanıt verdi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Sayın İmamoğlu ilk günlerde, ´tek güvendiğim kurum YSK´dır´ demişti. Bugünlerde yavaş yavaş bu açıklamasını değiştiriyor." ifadeleri yer aldı.

İşte Binali Yıldırım İletişim Ofisi´nin paylaşımı:

"FARK 29 BİNDEN 12 BİNE İNMESE OYLAR ÇALINMIŞ GİTMİŞTİ"

"Sayın İmamoğlu ilk günlerde, ´tek güvendiğim kurum YSK´dır´ demişti. Bugünlerde yavaş yavaş bu açıklamasını değiştiriyor. İtiraz etmesek, fark 29 binden 12 bine kadar inmese oylar çalınmış gitmişti. Bunlar İstanbullunun oyu, korumak zorundayız. Göz ardı etmeye hakkımız yok."

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER