Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İmamoğlu´ndan yeni açıklama

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, YSK Başkanı Sadi Güven´in açıklamasına değinerek, "Görevini yerine getirmesinden ötürü YSK´ya bu süreçte en azından 16 milyon insanımızın yüreğine su serptiğinden dolayı teşekkür ediyorum. Umuy

İmamoğlu´ndan yeni açıklama

İmamoğlu, CHP´nin Seçim Koordinasyon Merkezi´nde yaptığı açıklamada, Yüksek Seçim Kurulu verilerine göre, sisteme girilen oy olarının yüzde 99,74 olduğunu, 82 sandığın da sisteme girmediğini söyledi.

Kendi oyunun 4 milyon 159 bin 890, rakibi Binali Yıldırım´ın oyunun da  4 milyon 132 bin 84 olduğunu dile getiren İmamoğlu, oy farkının 27 bin 806 olduğunu kaydetti.

Ekrem İmamoğlu, şu anda kalan sandıklardaki toplam seçmen sayısının 24 bin civarında olduğunu aktararak, "Yani artık bu işin matematiksel süreci sona ermiştir. YSK´nın girdiği sayılara göre konuşuyorum. Bence YSK´nın verilerini bütün ajanslar, bütün yayın kuruluşları paylaşabilir zira Türkiye´nin günün sonunda kararı verecek olan kurumunun sayılarını paylaşıyoruz. Bundan daha önemli bir kurum yok. Sonucu bildirecek olan YSK. Dolayısıyla bizim beyanımız değil bu. Ekranlar üzerinden fotokopisini alarak YSK´nın sayfasının görüntüsünü paylaştık. Görüyorum ki bazı ajanslar paylaşmış, sonradan sayfalarından kaldırılmış. Üzülerek izliyorum." diye konuştu.

Yazının devamını okumak için...



Anahtar Kelimeler: İmamoğlu ndan yeni açıklama

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER