Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İmamoğlu: Parti militanı gibi hareket eden personel istemiyorum!

23 Haziran İstanbul seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu katıldığı televizyon programında gündeme dair dikkat çeken açıklamalar yaparken belediyede zihniyet devrimi yapacağını söyledi.

İmamoğlu: Parti militanı gibi hareket eden personel istemiyorum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu katıldığı televizyon programında 23 Haziran seçimlerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Belediye çalışanlarının tutumlarına dair dikkat çeken açıklamalar yapan İmamoğlu, parti militanı gibi hareket eden personel istemediğini vurguladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan İmamoğlu, şu ifadelere verdi: "Sayın valimizle bir iki görüşme yaptık. Devir teslimi kendisiyle yapacağız. Nasıl, hangi saatte olması konusunda tavsiyeleri vardı. Mazbatanın alış saatiyle dengeli bir saat oldu. Daha erken olsaydı erken olabilirdi. İster istemez insanlar katılım gösterecek. Mesai saatinin üstüne koyduk. Belediye çalışanlarıyla ilgili de belediyenin yönetimi anlamında da bir zihniyet devrimi yapacağız. Birisine hakaret, belediyenin çalışanı birisine laf yetiştiriyor. Bir partinin militanı gibi görevini yaparken birine hakaret ediyor, ben ya da başkası. Bütün çalışanlara şunu hatırlatacağız; sizin maaşını ne bir partinin lideri ne ben vereceğim. Bu şehrin 16 milyon insanı veriyor. Trol belediye çalışanları istemiyoruz. Bazı ihbarlar neticesinde arkadaşlarıma gelen dosyalar var."

"UMARIM İŞ HUKUKUNA VE AHLAKINA AYKIRI DAVRANAN YOKTUR"

Belediyede iş ahlakına ve iş hukukuna göre hareket etmenin önemine değinen İmamoğlu, alın teri dökmeden maaş alan çalışanlara karşı gereğinin yapılacağını söyledi.

 

İmamoğlu konuya dair konuşmasında şu açıklamayı yaptı: "İşletme fakültesi mezunuyum, iş hukukunu bolca okudum, insan kaynakları mastırı yaptım. Her ne kadar sorgulasalar da aynı üniversiteden diplomam ve mastırım var. Mastırıma 1995 girişliyim. İşimden dolayı yürütemedim, baktım af var bitirdim. İnsan kaynakları mastırı yapmış birisiyim. İş gücünü, motivasyonu ne etkiler iyi biliyorum. Çalışanların kuruma aidiyet duygusunun ne anlama geldiğini iyi biliyorum. Benim iş hukukuna uygun davranan, iş ahlakına uygun davranan herkesin yeri başım üstüne. İş hukukuna, ahlakına aykırı davranan, disiplini bozan, çalışmadan alın teri dökmeden maaşını alıyorsa umarım hiç yoktur. Varsa gereği yapılır." 

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER