Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İmamoğlu: Biz sizi kesinlikle mutlu edeceğiz

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beykoz´daki seçim çalışmalarında vatandaşlardan oy isteyerek, "Sizi ihmal edenlere oy vermeyin. Bize destek verin. Biz sizi kesinlikle mutlu edeceğiz" dedi.

İmamoğlu: Biz sizi kesinlikle mutlu edeceğiz

"SİZİ İHMAL EDENLERE OY VERMEYİN" 

Beykoz Meydanı´nda vatandaşlara hitap eden Ekrem İmamoğlu´nun bir sonraki durağı, Gümüşsuyu Mahallesi oldu. Önce esnaf ziyareti yapan İmamoğlu daha sonra Gümüşsuyu Merkez Cami Vakfı´na geçti. Tüm gün Beykozluların sorunlarını ve taleplerini dinlediğini, sorunların çözümü için istediğini belirten İmamoğlu, ?Biz Beykoz´u değiştirmeye ve dönüştürmeye açığız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Bize destek verin göreceksiniz çok güzel olacak. Lütfen güzel Beykoz´a sahip çıkın. Sizi ihmal edenlere yetki vermeyin, bize destek verin. Biz sizi kesinlikle mutlu edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
?BİZE SORUMLULUK VERİN, BİZ SORUMLULUĞA HAZIRIZ" 

Gümüşsuyu Mahallesi´nin ardından Örnekköy Mahallesi´nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ekrem İmamoğlu, projelerinden bahsederek, ?Ben 5 yılda hayatın nasıl değiştirileceğini kendi ilçemden biliyorum. İyi belediye başkanları, iyi yerel yöneticiler kesinlikle 5 yılda bir şehrin hayatını değiştirebilir. Biz buna hazırız. 5 yılda Beykoz´un kötü talihini değiştireceğiz. Bize oy verin sizden samimi bir şekilde oy istiyorum. Bize sorumluk verin, biz sorumluluğa hazırız. Biz Beykoz´u birilerine peşkeş çekmek için değil. Beykoz´u, Beykozlulara teslim etmek için geliyoruz." ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER