Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İlgezdi: 40 yıldır iktidar değilseniz...

Seçim çalışmaları kapsamında Ataşehirli seçmenle buluşan Battal İlgezdi, kendi partisine yönelik sert söylemlerde bulunarak "CHP, iktidardan önce ´neden iktidara gelemiyorum´ diye kendisini eleştirmeli" dedi.

İlgezdi: 40 yıldır iktidar değilseniz...

Cumhuriyet Halk Partisi, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi partisini ve Kılıçdaroğlu´nu sert sözlerle eleştirdi.

"40 YILDIR İKTİDAR DEĞİLSENİZ..."

İlgezdi, "Beni parti içerisinde çok fazla severler mi sevmezler mi bilmem. Ben bir şey biliyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi 40 yıldır bu ülkede iktidar olamıyorsa önce kendisini eleştirmelidir. İktidarın doğruları da vardır, eksileri de vardır. Kardeşim bu ülkede 40 senedir iktidar değilseniz oturun bir kendisini eleştirin Cumhuriyet Halk Partisi olarak. Vatandaşın sorununu çözüyor musun, gidiyor musun ayağına? Yok gitmiyorsun. Gitmediğin yer, tutmadığın el senin mi, değil" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU´NUN SÖZLERİNİ ELEŞTİRDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´nun "kontrollü darbe" sözüne de karşı çıkan İlgezdi, "Sayın Genel Başkanım, ´kontrollü darbe´ diye bir şey söyledi. Hayır efendim ben onun gibi düşünmüyorum. Bu ülkede resmen darbe olmuştur, 240 tane şehit vardır. Darbedir bu ya! Bu farklı bir şey olamaz. Ölümün olduğu yerde kontrol olabilir mi? Hangi siyasi görüşten olursak olalım. Böyle bir şey yok. Doğruları söyleyeceğiz burada. İnsanlar ölmüş" dedi.

HÜSNÜ BOZKURT İÇİN "DANGALAK" İFADESİNİ KULLANDI

İlgezdi, CHP Konya eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt için de ağır ifadeler kullandı. İlgezdi, Bozkurt´a "Dangalak" deyip partiden atılmasını istediğini belirtti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER