Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İL İL MEMUR ALIMLARI! HANGİ KURUMA PERSONEL ALINIYOR! (2018 GÜNCEL)

Memur alımı 2018 ile ilgili tüm duyuraları haberimizden takip edebilirsiniz. Hangi ilde hangi kurum memur ya da sözleşmeli personel alıyor? Üniversiteler, bankalar, devlet okulları, kamu kurum ve kuruluşları, bakanlıklar... Devletin memur ya da sözleşmeli

İL İL MEMUR ALIMLARI! HANGİ KURUMA PERSONEL ALINIYOR! (2018 GÜNCEL)

Basın İlan Kurumu, devletin personel ve memur alımıyla ilgili tüm duyurularını tek bir internet sayfasında topladı. Artık vatandaşlar hangi ilde kaç memur alındığını yani bankalar, üniversiteler, okullar ve bakanlıkların taşra teşkilatlarının sözleşmeli personel ihtiyacını tek tıkla öğrenebilecek. 

Basın ilan kurumunun 2018 memur ve sözleşmeli perosonel alımıyla ilgili ilanları sürekli güncelleniyor. Kaç ilan olduğu, ilanarın sıralaması, il seçimi gibi seçeneklerle kullanıcılar memur alımıyla ilgili duyurulara anında ulaşabiliyor. Yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayıp sayfadaki ilanlara gözatmak. Özellikle üniversitelerin akademik ve diğer alanlardaki sözleşmeli personel ihtiyacı göze batıyor. Yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanan üniversitelerin yüzlerce sözleşmeli personel almak için harekete geçtiği ilanlardan net bir şekilde görülüyor. 

Aşağıdaki linke tıklayarak il il memur ve sözleşmeli personel alımlarını öğrenebilirlirsiniz

İL İL MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER