Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya saldıranlardan biri İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın öz yeğeni çıktı

Kaçak yapıların yıkımını haber yapmak için bölgeye giden ve Türkkan’a ait çiftlikten çıkan 4 kişi tarafından darp edilen İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya saldıran isimlerden birinin Türkkan’ın öz yeğeni olduğu ortaya çıktı.

İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya saldıranlardan biri İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın öz yeğeni çıktı

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’ndaki çiftliğinde tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlanmasını haber yapmak için çekim yapan İhlas Haber Ajansı muhabiri Mustafa Uslu, çiftlikten çıkan 4 kişi tarafından darp edilmişti.

Olayın ardından vücudundaki yaralarla hastaneye kaldırılan muhabir Uslu, 10 gün iş göremez raporu alırken saldırgan 4 kişi ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen dört saldırgandan üçü adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken muhabiri acımasızca darp eden ve tutuklanan İbrahim Hasırcı’nın ise Türkkan’ın öz yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Resim

2. Sulh Ceza Hakimliğinde sorguları tamamlanarak tutuklanan ve cezaevine gönderilen İbrahim Hasırcı’nın, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ablasının oğlu olduğu öğrenildi. Adliyede sorguları tamamlanarak serbest kalan ve adliye çıkışı kameralara gülerek kaçmaya çalışan şahıslardan birinin Türkkan’ın şoförü, bir kişinin çiftlik çalışanı, bir kişinin de Hasırcı’nın arkadaşı olduğu öğrenildi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın kaçak yapılı çiftliği tahliye ediliyor - Yeni  Şafak

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan gazeteci Mustafa Uslu, “Hastanede tedavi altındayken Lütfü beyin yönlendirdiği 2 kişi ziyaretime gelerek, “Sana saldıranların bizimle alakası yok, onlar büyük ihtimalle dışarıdan insanlar’ demişti. O saldırganlardan bir tanesi Lütfü beyin öz yeğeni çıktı…” ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER