Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İGDAŞ´IN YENİ GENEL MÜDÜRÜ BELLİ OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin iştirak şirketi İGDAŞ´a Genel Müdür olarak Dr. Mithat Bülent Özmen atandı

İGDAŞ´IN YENİ GENEL MÜDÜRÜ BELLİ OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nde yönetim kadrosu yapılandırması devam ediyor.  İBB´nin iştirak şirketlerinden İGDAŞ´ın yeni Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen oldu.

Yeniçağ´dan Ümit Karadağ´ın haberine göre, Dr. Özmen, 1988-1992 yılları arasında Mülkiye´de siyaset bilimi ve kamu yönetimi okudu. AB Jean Monnet Bursiyeri olarak özel sektörü temsilen gittiği University of Kent, Brussels School of International Studies´den uluslararası ilişkiler yüksek lisans derecesi alan Özmen, doktorasını Okan Üniversitesi´nde bankacılık ve finans üzerine yaptı.

1992 yılında T.C. Dışişleri Bakanlığı´nda iş hayatına başlayan Dr. Özmen, 1994 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu´na katıldı. Dr. Özmen, müteakip süreçte hem banka ve finans kuruluşlarında hem de reel sektörde CCO, CRO, COO ve CFO olarak çalıştı. En son Türkiye Varlık Fonu´nda CFO ve COO olarak görev alan Dr. Özmen, halihazırda Akfel Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO´luk görevlerinin yanı sıra Doğal Gaz İthalatçıları Derneği (GAZİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı´nı da yürütmektedir.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER