Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İdris Naim Şahin üzerinde anlaştılar

CHP ve İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çatı aday olarak İdris Naim Şahin üzerinde anlaştılar. Şanlıurfa´da da aşiretlerin birleşerek, AK Parti eski milletvekili olan Sabahattin Cevheri´yi büyükşehir belediye başkanlığı için aday göstere

İdris Naim Şahin üzerinde anlaştılar

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. AKP ve MHP birçok il ve ilçede ortak adaylar çıkarırken, CHP ve İyi Parti de ortak adaylarla seçime gidiyor. Birçok ilde ortak aday açıklayan CHP ve İyi Parti´de,  gözler bugün toplanacak CHP´nin Parti Meclisi´ne çevrildi.

ŞAHİN, ÇATI ADAY

AKP iktidarında içişleri bakanlığı yapmış olan İdris Naim Şahin´e CHP ve İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye başkanlığına adaylığı için teklif götürdü. Yapılan anket çalışmalarında da Şahin´in isminin ön plana çıktığı belirtildi. Adaylık konusuna Şahin´in de sıcak baktığı belirtilirken, iki partinin anlaştığı takdirde aday olacağını yakın çevresine ifade ettiği söyleniyor. CHP ve İyi Parti liderlerinin de Şahin konusunda anlaştığı ve CHP´nin adayı olarak bugün Parti Meclisi´nde görüşüleceği belirtiliyor. Parti Meclisi´nden çıkan kararın ardından açıklanması bekleniyor.

 

CEVHERİ BAĞIMSIZ ADAY

Şanlıurfa için de partiler yoğun mesai harcıyor. 2002 yılında bağımsız milletvekili seçilen ve ardından AKP´ye geçen Sabahattin Cevheri´ye ?çatı aday ol´ önerisi aşiretler tarafından götürüldü. Şehrin önde gelen aşiretleri ve bazı partilerin Cevheri isminde mutabakata vardığı ve Cevheri´nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için bağımsız aday olacağı söyleniyor. Kentte, CHP ve İyi Parti´nin aday çıkarmayacağı ifade ediliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz