Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İddia: "Genel Başkan Babacan, arkasındaki isim ise Gül"

Hükümete yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, olası bir yeni parti iddialarına dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

İddia:

Hükümete yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, Hürriyet gazetesinde yayınlanan ?Gül ve Babacan´ın parti kurma çalışması´ başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni parti kurma çalışmalarının somut adımlara dönüştüğünü söyleyen Selvi, daha önce AKP´de önemli görevlerde bulunmuş olan isimler tarafından yeni parti kurma çalışmalarının yürütüldüğünün söylendiğini kaydetti.

?ALİ BABACAN GENEL BAŞKAN OLACAK?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yeni parti için 1 Nisan´dan sonrası için tarih verildiğini söylerken şu ifadeleri kullandı: Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan´ın genel başkanlığını üstleneceği bir partiden söz ediliyor. Daha doğru bir deyişle, kurulacak olan yeni partinin başına geçmesi için Ali Babacan´ın ikna edildiği söyleniyor. Parti kurma çalışmalarının arkasındaki ismin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olduğu söyleniyor.

Öte yandan Abdülkadir Selvi söz konusu yazısında yeni parti kurma çalışmalarını yürütenlerin, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu´yla da görüşeceklerinin söylendiğini de ifade etti.

Selvi´nin yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı: Yeni parti kurma çalışmalarını yürütenlerin, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu´yla da görüşerek ?Biz yeni bir parti kuruyoruz. Birlikte çalışalım? teklifini götürecekleri söyleniyor. Abdullah Gül pek sıcak bakmasa da Ali Babacan´ın Davutoğlu konusunda ısrarlı olduğu ifade ediliyor.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER