Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İçişleri Bakanı Soylu: Terör tehdidinin geldiği yeri boğmak namusumuzdur

İçişleri Bakanı Soylu, "Etrafımızdaki coğrafyadan terör tehdidi nereden gelirse gelsin, Tayyip Erdoğan´ın talimatı açıktır, geldiği yeri boğmak namusumuzdur." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: Terör tehdidinin geldiği yeri boğmak namusumuzdur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti´nin Gölbaşı ilçesindeki Seğmenler Mahallesi Seçim Bürosu´nun açılışına katıldı.

Bazı HDP´li milletvekillerinin PKK elebaşı Abdullah Öcalan´ın cezaevinden çıkarılması talebiyle yapmak istedikleri yürüyüşe izin vermediklerini bildiren Soylu, HDP´li milletvekillerinin, milletin vekilleri olmadığını, PKK elebaşı Öcalan´ın ve Kandil´in vekilleri olduğunu ifade etti.

Soylu, "Bugün de 40 milletvekili Diyarbakır´da yürüyeceklermiş. Ama rezalet nedir biliyor musunuz? Benim Diyarbakırlı hemşehrilerim onlara sahip çıkmadı biliyor musunuz? Yalnız kaldılar, terör yalnız kaldı, Türkiye´yi karıştırmak istediler, yalnız kaldılar." diye konuştu.

Türkiye´nin engellemelere rağmen birçok önemli projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Soylu, halkın verdiği destekle bugün dik bir şekilde yürüdüklerini kaydetti.

"Tahammül edilebilecek bir şey değil"

PKK´lı teröristlerin, 13-14 yaşlarındaki kız çocuklarını dağa kaçırıp taciz ettiklerini anlatan Soylu, "Ben de iki evlat babasıyım, bir kızım var. Bu dayanılacak ve tahammül edilecek bir şey değildir. Yüksekova´da bir anne kolumdan tuttu, ´Ben kızımın kokusunu özledim, ne olursun bana kızımı getir.´ dedi. Allah´ınızı severseniz benim İçişleri Bakanlığım ne işe yarar o annenin o dileğini yerine getiremedikten sonra?" ifadesini kullandı.

Terörle mücadelenin kararlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Soylu, ülkenin farklı noktalarında, kar kalındığının 4-5 metreye kadar ulaştığı yerlerde operasyonlar yapıldığını aktardı.

"Tayyip Erdoğan´ın talimatı açık"

Bakan Soylu, "Girilemez" denilen tüm noktalara girildiğini vurgulayarak, "Etrafımızdaki coğrafyadan terör tehdidi nereden gelirse gelsin, Tayyip Erdoğan´ın talimatı açıktır, geldiği yeri boğmak namusumuzdur." dedi.

Türkiye´nin PKK, FETÖ ve DEAŞ başta olmak üzere, tüm terör örgütleriyle mücadele ettiğine değinen Soylu, bir ilde düzenlenecek terör saldırısında kullanılmak üzere Hatay´dan ülke sınırları içerisine sokulmak istenen bomba yüklü aracın jandarma birimlerince yakalandığına ve operasyonda DEAŞ´lı bir teröristin gözaltına alındığını bildirdi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER